Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 08.04.2014 12:02

kaszubskiexpress napisał(a): ... Po wino pojedziemy na ten półwysep, co się dziwnie nazywa, pijaszek, czy jakoś tak. :wink:

Zanim trafisz na półwysep, możesz też zrobić zaopatrzenie tutaj :mrgreen: wyjeżdżając z Pagu. Wino to chyba jest z paskich kamionów bo tam nic więcej nie ma przecież 8O
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 08.04.2014 12:23

gusia-s napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a): ... Po wino pojedziemy na ten półwysep, co się dziwnie nazywa, pijaszek, czy jakoś tak. :wink:

Zanim trafisz na półwysep, możesz też zrobić zaopatrzenie tutaj :mrgreen: wyjeżdżając z Pagu. Wino to chyba jest z paskich kamionów bo tam nic więcej nie ma przecież 8O

Ja również polecam to miejsce na zaopatrzenie się w %.
:mrgreen:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 08.04.2014 19:07

Vjetar napisał(a):
gusia-s napisał(a):Zanim trafisz na półwysep, możesz też zrobić zaopatrzenie tutaj :mrgreen: wyjeżdżając z Pagu. Wino to chyba jest z paskich kamionów bo tam nic więcej nie ma przecież 8O

Ja również polecam to miejsce na zaopatrzenie się w %.
:mrgreen:

Dzięki.
:hut:
ROBROY1
Globtroter
Pag miejsca na plażowaniewe wschodniej części miasta Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) ROBROY1 » 09.04.2014 09:49

Witam CROMANIAKÓW,
Mam pytanie dotyczące miejsc o plażowania we wschodniej części miejscowości Pag (obszar zaznaczony na zdjęciu).

Wybieramy się ze znajomymi (dorośli i 4 dzieci, od 3 do 8 lat ) właśnie w ten rejon.
Jeżeli ktoś był i mógłby podzielić się wiedzą będę wdzięczny (czy jest OK, czy można znaleźć jakieś dzikie miejsca ze żwirkiem/piaskiem w tych okolicach, czy zejście jest odpowiednie dla dzieciaków i jak długo piechotką trzeba liczyć, na google map widziałem parę fotek lecz jest ich niewiele)
Jeśli ktoś posiada jakąś fotkę, którą może przesłać (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) do wglądu chwała mu.
pozdrawiam
Załączniki:
pag_1.jpg
Vjetar
Legenda
Re: Pag miejsca na plażowaniewe wschodniej części miasta Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 09.04.2014 11:04

Cześć.

Powyżej hotelu Pagus jest plaża (ale rewelacji się nie spodziewaj).

Pozdrawiam
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.04.2014 11:35

anakin napisał(a):Jeden łaził pod nadajnik :wink: ,

bądź precyzyjny wjechał :mrgreen:

P.S. nie jeden, a dwoje ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 09.04.2014 11:41

bluesman napisał(a):

Ty wjechałeś, ktoś wszedł. :mrgreen:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 09.04.2014 11:47

anakin napisał(a):
bluesman napisał(a):

Ty wjechałeś, ktoś wszedł. :mrgreen:

:)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 09.04.2014 12:21

ROBROY1 napisał(a):Mam pytanie dotyczące miejsc o plażowania we wschodniej części miejscowości Pag (obszar zaznaczony na zdjęciu).
...
czy można znaleźć jakieś dzikie miejsca ze żwirkiem/piaskiem w tych okolicach, czy zejście jest odpowiednie dla dzieciaków

Hmmm... niewiele osób tam chyba dotarło. Nie spotkałam się na forum z opisami tych miejsc. Może Rysio tam dopłynął gumiakiem?...
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 09.04.2014 15:45

jak nie znajdziesz tam plaży zgodnej z wymogami to szukaj pocieszenia w hotelu Tony. tam fajnie grają :mrgreen:
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 09.04.2014 16:33

@ROBROY1

Nie dotarłem tam, ale na mapach google widać tam przy ścieżce sporo zaparkowanych aut. Na przykład tutaj. Bliżej miasta także. Jest nadzieja, że pasażerowie poszli na plażę :D.

Na zdjęciach widać jakieś żwirowe zatoczki (całkiem, całkiem). Niestety, również szambiarki...
Ostatnio edytowano 09.04.2014 16:42 przez Krzychooo, łącznie edytowano 1 raz
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 09.04.2014 16:41

Krzychooo napisał(a):@ROBROY1

Nie dotarłem tam, ale na mapach google widać tam przy ścieżce sporo zaparkowanych aut. Na przykład tutaj. Bliżej miasta także. Jest nadzieja, że pasażerowie poszli na plażę :D.

O, a bliżej miasta nawet są wydeptane ścieżki na plaże jak po przeciwnej stronie zalewu. I ludziki nad wodą widać. Spore szanse na dzikie plaże. Bardzo dzikie, skoro nawet nikt z tego klubu (chyba) ich nie widział... :mrgreen:
ROBROY1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ROBROY1 » 10.04.2014 16:37

Mikromir napisał(a):
ROBROY1 napisał(a):Mam pytanie dotyczące miejsc o plażowania we wschodniej części miejscowości Pag (obszar zaznaczony na zdjęciu).
...
czy można znaleźć jakieś dzikie miejsca ze żwirkiem/piaskiem w tych okolicach, czy zejście jest odpowiednie dla dzieciaków

Hmmm... niewiele osób tam chyba dotarło. Nie spotkałam się na forum z opisami tych miejsc. Może Rysio tam dopłynął gumiakiem?...

cóż, będziemy przecierać szlaki :-)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 10.04.2014 18:00

Mikromir napisał(a): Spore szanse na dzikie plaże. Bardzo dzikie, skoro nawet nikt z tego klubu (chyba) ich nie widział... :mrgreen:

Tam jest tyle takich miejsc, że każdy może być ....Kolumbem. :oczko_usmiech:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.04.2014 18:08

anakin napisał(a):Tam jest tyle takich miejsc, że każdy może być ....Kolumbem. :oczko_usmiech:

tylko pamiętaj, że tak naprawdę to on chciał do ... Indii :roll:
:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 110
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone