mszkudlarek36 napisał(a):Ja mam pytanie o noclegi na Pagu. Czy w terminie od 17-24.06 będzie problem ze znalezieniem kwatery dla dwójki osób? Czy może lepiej teraz sobie coś zarezerwować? Jadę po raz pierwszy do Chorwacji i mam lekkie obawy jeśli chodzi o wyjazd w ciemno.
Mikromir napisał(a):Jak jesteście baaardzo szybcy, to wszystko (ale szanse nikłe).
anakin napisał(a):Ja był skorzystał z promu Prizna - Żigljen.
anakin napisał(a):Posiedzieć pod drzewami starszymi od węgla.
anakin napisał(a):Reasumując....
W ciągu 8 godzin nie zaspokoisz się Pagiem całkowicie.
Możesz go jedynie szybciutko....przelecieć.
CroAna napisał(a):Kaszubski,polecam jagnięcinę paszką.
anakin napisał(a):i jedziesz do Lun.
CroAna napisał(a):i Lun-bezwarunkowo
Vjetar napisał(a):To może południk 15, miasto-starówka
anakin napisał(a):południk obowiązkowo...
kaszubskiexpress napisał(a):Będziemy wjeżdżać od strony mostu.anakin napisał(a):Posiedzieć pod drzewami starszymi od węgla.
Czuję, że będę tam pasowaćanakin napisał(a):i jedziesz do Lun.CroAna napisał(a):i Lun-bezwarunkowo
Jeden mocny punkt programu już mamy.Vjetar napisał(a):To może południk 15, miasto-starówkaanakin napisał(a):południk obowiązkowo...
Drugi mocny punkt programu dopisany.
Mikromir napisał(a):Wszystkiego nie zobaczysz, ale całą wyspę przejedziesz i to w dwie strony...
kaszubskiexpress napisał(a):Mikromir napisał(a):Wszystkiego nie zobaczysz, ale całą wyspę przejedziesz i to w dwie strony...
No i o to chodzi.
anakin napisał(a):No to śmignij jeszcze wzdłuż Paskiego, od Caski po Metajnę.
Ot ,tak.
Mikromir napisał(a):O, a na koniec jeszcze gratis będziesz miał ten obowiązkowy widok na Pag z góry z punktu widokowego przy głównej drodze. Trasa jak ta lala...
CroAna napisał(a):o, racja! polecam widoczek zwłaszcza po zmroku!
Bocian napisał(a):Leon, na depresję coś weź ze sobą Mogą być 3 butelki Dingača
kaszubskiexpress napisał(a):Bocian napisał(a):Leon, na depresję coś weź ze sobą Mogą być 3 butelki Dingača
Damy radę, parę doniczek zielonego zabierzemy ze sobą.
Po wino pojedziemy na ten półwysep, co się dziwnie nazywa, pijaszek, czy jakoś tak.
kaszubskiexpress napisał(a):Po zmroku to ja będę tutaj cygaro zamieniać w popiół, ku ogromnej "uciesze" mojej pierwszej żony
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne