Bea.ta napisał(a):sviva napisał(a):Ja mam petycję... Po dzisiejszej parodii na stadionie narodowym mam wniosek aby na Pag wysłać naszych kopaczy... I tak do niczego się nie nadają więc niech kamienie przerzucają...
chcesz ich nagrodzić?? czy ukarać???
sviva napisał(a):Bea.ta napisał(a):sviva napisał(a):Ja mam petycję... Po dzisiejszej parodii na stadionie narodowym mam wniosek aby na Pag wysłać naszych kopaczy... I tak do niczego się nie nadają więc niech kamienie przerzucają... ;)
chcesz ich nagrodzić?? czy ukarać???
A za co byś Beato chciała karać naszych hmmm (aż mi to przez gardło nie chce przejść) piłkarzy... Przecież chłopaki się starają ale "znowu w życiu im nie wyszło"...
Bea.ta napisał(a): jakoś inni się starają i im wychodzi ... ale może się czepiam
CROberto napisał(a):Absolutnie się nie czepiasz.......
CROberto napisał(a):Btw.
Na cholere na Pag ich wysyłać nie ma to bliżej kamieniołomów.....
CROberto napisał(a):Bea.ta napisał(a): jakoś inni się starają i im wychodzi ... ale może się czepiam
Absolutnie się nie czepiasz.......kluczową sprawą jest tutaj dach i pytanie czy o tej porze....przy tym biometrze .....przy takiej a takiej frekwencji należało go otworzyć/zamknąć lub pozostawić otwartym/zamkniętym......
Najwyrażniej znóf nie trafili z wyborem....
Btw.
Na cholere na Pag ich wysyłać nie ma to bliżej kamieniołomów.....
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne