sviva napisał(a):Powiem tak... Jadę w tym roku na Makarską i sobie założę swój klub bo tu się kłócą Ale w drodze powrotnej i tak na 2 dni wjadę na Pag mimo iż byłem tam już 2 razy (czyli tyle ile razy byłem w Cro ) bo mnie się tam podoba - czuję się jak Gagarin albo Walentyna i dobrze mi z tym...
Mikromir napisał(a):Bea.ta napisał(a):na dodatek Woka przestał chcieć na Pag ....
Jakby to powiedzieć... może to lepiej... dla niego.
sviva napisał(a):Mikromir napisał(a):Bea.ta napisał(a):na dodatek Woka przestał chcieć na Pag ....
Jakby to powiedzieć... może to lepiej... dla niego.
Mi się coś wydaje, że jak tak dalej ten wątek się będzie rozwijał to któryś z mieszkańców Pagu się do niego dokopie i wtedy wszyscy jak leci dostaniemy zakazy stadionowe i na moście nas będą zawracać
sviva napisał(a):Mi się coś wydaje, że jak tak dalej ten wątek się będzie rozwijał to któryś z mieszkańców Pagu się do niego dokopie i wtedy wszyscy jak leci dostaniemy zakazy stadionowe i na moście nas będą zawracać
woka napisał(a):Nie pisz, że co roku w to samo miejsce. Zaraz Cię tu wyśmieją.
sviva napisał(a):Powiem tak... Jadę w tym roku na Makarską i sobie założę swój klub bo tu się kłócą
Janusz Bajcer napisał(a):A kto wsiądzie na prom, tego zatopią
anakin napisał(a):Nikt tu się z nikogo nie wyśmiewa, a jeżeli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, to weź nad tym popracuj, a nie nakręcaj ludzi swoimi prawdami.
Bea.ta napisał(a):Panie Woka, czy Panie Woko?? jak się do Ciebie zwracać, skoro upierasz się na oficjalność???
..
woka napisał(a):Ajajaj ..... ależ ja jestem "woka" lub "Woka". Dla mnie wszystko jedno i proszę bez "pan".
woka napisał(a):Z Pag-u nie zrezygnowałem, szukam ale mam coraz mniejszą chęć na spędzenie tam tygodnia. Jakiś pensjon (przy pomocy) znalazłem ale położony od wewnątrz zatoki czyli jakby nad jeziorem.
To nie dla mnie. Jak jadę nad morze to muszę z tarasu (balkonu) widzieć .... morze.
Na tą chwilę, będąc w Chorwacji - zrobię sobie wycieczkę na ten Pag. Ale czasu jest aż nadto więc różnie może być.
MRK napisał(a): Przeciez tam sami <cenzura> jeżdżą. To nie jest miejsce dla wszystkich i należy sobie to uświadomić:-).
MRK napisał(a):Ja nie rozumiem, jak można w ogóle chcieć jechać na Pag. Przeciez tam sami <cenzura> jeżdżą. To nie jest miejsce dla wszystkich i należy sobie to uświadomić:-).
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne