Piter_M napisał(a):Chyba przejdę się do punktu i zapytam o szczegóły.
wypytaj dokładnie
Bea.ta napisał(a):Piter_M napisał(a):Choć nie wiem czy ta wiedza mi się na coś przyda, bo żona pewnie nie pozwoliłaby mi wnieść tej dodatkowej opłaty
Przyda sie
będziesz wiedział ile zaoszczędzisz na wczasach
Piter_M napisał(a):Największy wypas, bez gotowania na Pagu to jest chyba tylko tu:
http://www.tui.pl/dojazd-wlasny/lato/ch ... toredirect
Mikromir napisał(a):Kobieta napisał(a):Gdzieś tu
Trafiłam
To wierzę w tę ceną. Też miałam ciekawe cenowo propozycje z tamtych okolic, tyle że do fajnych plaż trzeba dojeżdżać. No chyba, że ktoś lubi urokliwy piasek na głównej plaży w Pagu, he he...
Kobieta napisał(a):..... jeździmy co roku od 8 lat ...
woka napisał(a):Kobieta napisał(a):..... jeździmy co roku od 8 lat ...
Nie pisz, że co roku w to samo miejsce. Zaraz Cię tu wyśmieją.
Ja co roku tez w to samo miejsce, tyle, że dłużej od Ciebie ...... kiedyś budziłem powszechne zdziwienie.
Niektórzy nie mogą pojąć jak tak można. Dla mnie - można.
woka napisał(a):Nie pisz, że co roku w to samo miejsce. Zaraz Cię tu wyśmieją.
woka napisał(a):Ja co roku tez w to samo miejsce, tyle, że dłużej od Ciebie ...... kiedyś budziłem powszechne zdziwienie.
Niektórzy nie mogą pojąć jak tak można. Dla mnie - można.
Bea.ta napisał(a): i tu się mylisz
bo jest różnica - jeździć w to samo miejsce, jeśli już trochę się widziało i ta akurat miejscówka spełnia wszelkie oczekiwania
a jeździć w to samo miejsce od zawsze niezmiennie na zasadzie zachowawczej ostrożności
woka napisał(a):Zgoda.
Tylko zauważ, Pani Beato, że każdy z nas dojeżdża samochodem, pląta się po tej Chorwacji tu i tam, więc siłą rzeczy coś tam widzi.
Nie można przyjąć, że ktoś widzi np. tylko Pag, Krk czy coś tam innego ........ no chyba, że skoczył z samolotu ale w to bardzo wątpię.
CroAna napisał(a):bez sensu łapiecie się za słówka a jak sama nazwa wątku mówi ma być miło, miłośnicy
uśmiechu życzę i...południowego dystansu... polako, polako
Bea.ta napisał(a):CroAna napisał(a):bez sensu łapiecie się za słówka a jak sama nazwa wątku mówi ma być miło, miłośnicy
uśmiechu życzę i...południowego dystansu... polako, polako
kto tu się łapie za słówka??? nadrabiamy sobie z Woką dłuuuuuugą przerwę w konwersacji
i jakie miło na Pagu??? no chyba Ci się wyspy pomyliły
również życzę dystansu