anakin napisał(a):MRK napisał(a):Spróbuj kiedyś. Fajne uczucie:).
Skoro Twoja łajf tak mówi...
Wiem, że Jej nie znasz, ale spokojnie możesz zaufac:-).
umca81 napisał(a):Witam. Przeczytałem kilka relacji lecz nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.
Gdzie na Pagu najlepiej pojechać aby popływać z rurką i zobaczyć troszkę podwodnego życia?
Mam kilka typów ale nic konkretnego. Prośba o jakieś podpowiedzi.
anakin napisał(a):umca81 napisał(a):Witam. Przeczytałem kilka relacji lecz nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.
Gdzie na Pagu najlepiej pojechać aby popływać z rurką i zobaczyć troszkę podwodnego życia?
Pomijając solankę w Pagu - wszędzie.
umca81 napisał(a):A już chciałem tam żonę wysłać
mam rozumieć ze o widoki podwodne mam się nie martwić?
anakin napisał(a):umca81 napisał(a):A już chciałem tam żonę wysłać
mam rozumieć ze o widoki podwodne mam się nie martwić?
Jak Ci zależy możesz ją wysłać.
Sól konserwuje.
Spokojnie.
Zobaczysz.
Inna kwestia to to co zobaczysz.
Na widoki rodem z Wielkiej Rafy Koralowej się nie nastawiaj.
boombel napisał(a):Wiem, ze pewnie wiekszosc informacji i odpowiedzi na pytania jakie chce wam zadac znajde na forum, ale zostalo mi malo czasu wiec zwracam sie z prosba do Was o pomoc.
boombel napisał(a):Planujemy jechac przez czechy, austrie, slowenie.
Policzylem ze bramki i winiety wyniosa nas okolo 600zl, ktos z was jechal w tym roku moglby podac mi jak wyglada taki koszt realnie?
umca81 napisał(a):Witam. Przeczytałem kilka relacji lecz nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.
boombel napisał(a):Co do Winiety w Czechach widzialem, nie pamietam gdzie, ze mozna kupic miesieczna za 440kc.
Co do obiazdu w Sloweni, duzo sie nadrabia czasu i km? Mozna wiedziec ile placiles za nocleg? Dzieki za pomoc:)
boombel napisał(a):Jasne, poprosze namiar! Lepiej miec cos na wszelki wypadek jak nie znajde nic w Gajac. Rozumiem ze 40euro za apartament 2 osobowy?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne