napisał(a) MRK » 11.08.2013 00:01
Bea.ta napisał(a):no cheba Cię pogieło Mareczku
chyba, że o Zrce piszesz .... to no problemos ....
Metajna to wiesz czyja
Dzisiaj dogadałem się z burmistrzem i już zaliczkę wpłaciłem
MRK napisał(a):
[size=50]w takim miejscu na amory Was wzięło???
Ekhm...żona dzisiaj zgubiła dół od dwuczęściowego stroju.......co prawda parę godzin wcześniej...no ale...ładnie to wygląda:)Rysio napisał(a):Może niekoniecznie. Dziś wieje że z dupy portki zrywa:-)
Z samego rana zagadałem z gospodarzem i powiedziałem Mu, że wybieramy się piechotą do Slany...powiedział "ok", przy czym zaznaczył, że o ile w Metajnie to żadna bora i praktycznie nie wieje, tak "tam dalej" może być trochę gorzej. Do Beretnicy było ok jeszcze. Wiało, wiadomo...ale dalej to była totalna masakra. Nie daliśmy rady. Zawróciliśmy. Moje ponad 100 kilo momentami kładło się niczym owies. Bałem się oderwać jedną nogę, aby zrobić krok. W życiu czegoś takiego nie przeżyłem.
Rysio napisał(a):W Novalisie zrobili promocję 26,90 za 3 litry stolno bijelo w takich bańkach jak na wodę
Hm...dwa razy byłem i nie ustrzeliłem... Dzisiaj się nadziałem na promocję Korculansko Stolno Bijelo za 19,90kn...tragedia! Poszło do calimocho. Białe, ale cóż...wyjścia nie było.
Rysio, Twojego gumioka jeszcze nie ustrzeliłem. Dzisiaj widziałem tylko jeden, ale bez croplowych emblematów. Jak dojrzę, to wpadnę na pokład się przywitać:).