Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 09.08.2013 01:13

tami72 napisał(a):
a tak wyglada Konoba Girica,
http://www.google.de/imgres?sa=X&biw=12 ... 0,s:0,i:82

No to po mojemu zmieniła nazwę. Wychodzi na to, że to właśnie ta na L...
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 09.08.2013 06:29

witajcie!jutro chce sie wybrac z pagu na rab.wiem ze byl gdzies ruszany watek polaczenia bodajze z lun,ale nie pamietam czy do miasta rab..mam niestety ograniczony dostep do neta i teraz nie moge sie przekopac :cry: ratunkuuuu!!!
pozdrawiam z bosany :papa:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 09.08.2013 07:54

MRK napisał(a):No i wykrakała...:).

cóż ... :sm:

Metajnianie....gdzie cholera jest ta polecana knajpka "girica" czy też "gurica", czy też podobnie? Dzisiaj siedziałem w "Sidro" (czy jakoś tak), bo poza nią, to jest jeszcze centralnie przy niej jakaś na L i oprócz tego pizzeria Riva... nic innego nie ustrzeliłem...

a to nie mówił Ci nikt, że ona nazwę zmieniła???? :)
to ta ostatnie po lewej jak się zaczyna plaża miejska na L... zaraz se przypomnę nazwę .... chyba :)

masz .... nie możesz nie trafić :)

Obrazek

strzałki czerwonej nad konobą w Metajnie nie znajdziesz - ale jak znajdziesz na zdjęciu to już masz co chcesz ;)

jedencowiewszystko twierdzi, że Loncaric ...
potwierdź dla pewności jak tam już ... trafisz :)
Ostatnio edytowano 09.08.2013 08:59 przez Bea.ta, łącznie edytowano 3 razy
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 09.08.2013 08:04

CroAna napisał(a):witajcie!jutro chce sie wybrac z pagu na rab.wiem ze byl gdzies ruszany watek polaczenia bodajze z lun,ale nie pamietam czy do miasta rab..mam niestety ograniczony dostep do neta i teraz nie moge sie przekopac :cry: ratunkuuuu!!!
pozdrawiam z bosany :papa:

http://www.rapska-plovidba.hr/rab-pag_en.html

albo ....
Załączniki:
lun_rab_de_en_2013.JPG
subim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) subim » 09.08.2013 08:07

dzień dobry :)

po tegorocznym pobycie wypadałoby się już chyba do Klubu zapisać :?:

byłem w zeszłych latach trzykrotnie i nie podobało nam się więc w tym roku pojechaliśmy po raz czwarty się przekonać co nam się nie podobało - tak żeby problem ostatecznie zdiagnozować, podjąć działania zaradcze, wyleczyć się i postanowić prewencyjnie, że nigdy więcej.... i nic, zupełnie nic, nuda jak w chińskiej wsi w południe, zero wniosków .... wypada więc pojechać jeszcze raz znudzić się ostatecznie i znienawidzić :D

nie wiem czy w tym wątku się pozdrawia czy nie pozdrawia bo nie przebrnąłem całości więc na razie się powstrzymam :smo:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 09.08.2013 08:12

subim napisał(a):dzień dobry :)

po tegorocznym pobycie wypadałoby się już chyba do Klubu zapisać :?:

byłem w zeszłych latach trzykrotnie i nie podobało nam się więc w tym roku pojechaliśmy po raz czwarty się przekonać co nam się nie podobało - tak żeby problem ostatecznie zdiagnozować, podjąć działania zaradcze, wyleczyć się i postanowić prewencyjnie, że nigdy więcej.... i nic, zupełnie nic, nuda jak w chińskiej wsi w południe, zero wniosków .... wypada więc pojechać jeszcze raz znudzić się ostatecznie i znienawidzić :D

nie wiem czy w tym wątku się pozdrawia czy nie pozdrawia bo nie przebrnąłem całości więc na razie się powstrzymam :smo:

no to witaj w klubie znudzonych tą kamienną wyspą :roll:
nie musisz pozdrawiać - przebrnij i przemyśl sprawę, czy naprawdę musisz tam znowu jechać ... :)
subim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) subim » 09.08.2013 08:32

Bea.ta napisał(a):
no to witaj w klubie znudzonych tą kamienną wyspą :roll:
nie musisz pozdrawiać - przebrnij i przemyśl sprawę, czy naprawdę musisz tam znowu jechać ... :)

tydzień już myślimy i nic, na razie dochodzimy do wniosku, że z całej wyprawy jedynym pozytywem :mrgreen: byli tylko nasi "cichsi bracia i siostry z Włoch" :lol: ale myślimy intensywnie i na pewno coś znajdziemy :oczko_usmiech:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 09.08.2013 09:09

Bea.ta napisał(a):
jedencowiewszystko twierdzi, że Loncaric ...
potwierdź dla pewności jak tam już ... trafisz :)

Spoko... Dyc mówiłem, że to będzie ta wlasnie:-). Podziękował.
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 09.08.2013 21:13

Mam prośbę do miłośników Pagu :hearts:

jeśli przypadkiem ktoś z Was obecnie gości na Pagu i gdyby zupełnie przypadkiem jechał np. do Lun i mógłby zlustrować naocznie kemp. Drazica jak tam z obłożeniem??? pisałam do nich ale brak odp. i nie wiem czy zapuszczać się aż tak daleko i potem wracać w razie gdyby nie było miejc :cry:

Planujemy za kilka dni wpaść na tę OKROPNĄ :devil: wyspę
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 10.08.2013 18:24

Ekhm...to ja tylko chciałbym nadmienić, że dzisiaj Ci wszyscy, którzy mają chrapkę na pewną ziemię w pewnej miejscowości, mogą już o niej zapomnieć. Sorry Panie, Panowie, ale....

Nie interesuje mnie Wasze zdanie na ten temat:). Mieścina jest moja, sąsiadów nie przewiduję:).

ps. gdyby ktoś przypadkiem znalazł szorty kąpielowe w czerwoną kratę na trasie Rucica - Beretnica, to śmiało może sobie je wziąć. Ja już ich nie chcę:).......kuźwa, zgubiłem gdzieś:)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.08.2013 19:14

MRK napisał(a):Ekhm...to ja tylko chciałbym nadmienić, że dzisiaj Ci wszyscy, którzy mają chrapkę na pewną ziemię w pewnej miejscowości, mogą już o niej zapomnieć. Sorry Panie, Panowie, ale....

Nie interesuje mnie Wasze zdanie na ten temat:). Mieścina jest moja, sąsiadów nie przewiduję:).

no cheba Cię pogieło Mareczku :evil: chyba, że o Zrce piszesz .... to no problemos ....
Metajna to wiesz czyja :roll: :oczko_usmiech: :smo:

MRK napisał(a):ps. gdyby ktoś przypadkiem znalazł szorty kąpielowe w czerwoną kratę na trasie Rucica - Beretnica, to śmiało może sobie je wziąć. Ja już ich nie chcę:).......kuźwa, zgubiłem gdzieś:)

w takim miejscu na amory Was wzięło??? :roll:
:)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 10.08.2013 21:21

Może niekoniecznie. Dziś wieje że z dupy portki zrywa:-)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.08.2013 21:35

Rysio napisał(a):Może niekoniecznie. Dziś wieje że z dupy portki zrywa:-)

aaaaa rozumiem ... :roll:
:)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 10.08.2013 21:48

Z nowości. Tera z Rucicy możesz se obleźć naokoło i wrócić tym dreptakiem co od winkla Aniego szedł za cypel, no i szczelili se grafiti na tym murku HAJDUK ZIVI VIJECNO. Poza tym dalej jak Bydgoszcz. Dziura, po prostu dziura. A, jeszcze na tych 4 pod górkę pisze prodajese, jakbyś tak chciała mieć po drodze własne WC ;-)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 10.08.2013 21:54

Rysio napisał(a):Z nowości. Tera z Rucicy możesz se obleźć naokoło i wrócić tym dreptakiem co od winkla Aniego szedł za cypel, no i szczelili se grafiti na tym murku HAJDUK ZIVI VIJECNO. Poza tym dalej jak Bydgoszcz. Dziura, po prostu dziura. A, jeszcze na tych 4 pod górkę pisze prodajese, jakbyś tak chciała mieć po drodze własne WC ;-)

dzięki za info :)
zrób zdjęcie temu muralowi :) nie za cypel tylko za winkiel :roll: wyrażaj się :roll: :)

a w tych czterech - to tam bez kupowania ludzie ... korzystali jak z wc .... taka metajniana przewrotność:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 89
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone