tami72 napisał(a):
a tak wyglada Konoba Girica,
http://www.google.de/imgres?sa=X&biw=12 ... 0,s:0,i:82
No to po mojemu zmieniła nazwę. Wychodzi na to, że to właśnie ta na L...
tami72 napisał(a):
a tak wyglada Konoba Girica,
http://www.google.de/imgres?sa=X&biw=12 ... 0,s:0,i:82
MRK napisał(a):No i wykrakała....
Metajnianie....gdzie cholera jest ta polecana knajpka "girica" czy też "gurica", czy też podobnie? Dzisiaj siedziałem w "Sidro" (czy jakoś tak), bo poza nią, to jest jeszcze centralnie przy niej jakaś na L i oprócz tego pizzeria Riva... nic innego nie ustrzeliłem...
CroAna napisał(a):witajcie!jutro chce sie wybrac z pagu na rab.wiem ze byl gdzies ruszany watek polaczenia bodajze z lun,ale nie pamietam czy do miasta rab..mam niestety ograniczony dostep do neta i teraz nie moge sie przekopac ratunkuuuu!!!
pozdrawiam z bosany
subim napisał(a):dzień dobry
po tegorocznym pobycie wypadałoby się już chyba do Klubu zapisać
byłem w zeszłych latach trzykrotnie i nie podobało nam się więc w tym roku pojechaliśmy po raz czwarty się przekonać co nam się nie podobało - tak żeby problem ostatecznie zdiagnozować, podjąć działania zaradcze, wyleczyć się i postanowić prewencyjnie, że nigdy więcej.... i nic, zupełnie nic, nuda jak w chińskiej wsi w południe, zero wniosków .... wypada więc pojechać jeszcze raz znudzić się ostatecznie i znienawidzić
nie wiem czy w tym wątku się pozdrawia czy nie pozdrawia bo nie przebrnąłem całości więc na razie się powstrzymam
Bea.ta napisał(a):
no to witaj w klubie znudzonych tą kamienną wyspą
nie musisz pozdrawiać - przebrnij i przemyśl sprawę, czy naprawdę musisz tam znowu jechać ...
MRK napisał(a):Ekhm...to ja tylko chciałbym nadmienić, że dzisiaj Ci wszyscy, którzy mają chrapkę na pewną ziemię w pewnej miejscowości, mogą już o niej zapomnieć. Sorry Panie, Panowie, ale....
Nie interesuje mnie Wasze zdanie na ten temat:). Mieścina jest moja, sąsiadów nie przewiduję:).
MRK napisał(a):ps. gdyby ktoś przypadkiem znalazł szorty kąpielowe w czerwoną kratę na trasie Rucica - Beretnica, to śmiało może sobie je wziąć. Ja już ich nie chcę:).......kuźwa, zgubiłem gdzieś:)
Rysio napisał(a):Z nowości. Tera z Rucicy możesz se obleźć naokoło i wrócić tym dreptakiem co od winkla Aniego szedł za cypel, no i szczelili se grafiti na tym murku HAJDUK ZIVI VIJECNO. Poza tym dalej jak Bydgoszcz. Dziura, po prostu dziura. A, jeszcze na tych 4 pod górkę pisze prodajese, jakbyś tak chciała mieć po drodze własne WC
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne