MRK napisał(a):Pozdrowionka z Pagu...
Szału ni ma...
masakra, nie??
pozdrawiamy również
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):Pozdrowionka z Pagu...
Szału ni ma...
masakra, nie??
pozdrawiamy również
anakin napisał(a):MRK napisał(a):Pozdrowionka z Pagu...
Szału ni ma...
A jak się mówiło to się nie wierzyło, nie?
Palec trzeba dopiero wsadzić....
Gdzieś osiadł?
MRK napisał(a):PS. Wczoraj w Pagu spotkały mnie dwie niespodzianki... Najpierw na moście znaleźliśmy 50 kun...czad, nie?... Potem na parkingu kolo mostu znaleźliśmy mandat na 180 kun....czad, nie?
MRK napisał(a):Dokladnie:-)
PS. Wczoraj w Pagu spotkały mnie dwie niespodzianki... Najpierw na moście znaleźliśmy 50 kun...czad, nie?... Potem na parkingu kolo mostu znaleźliśmy mandat na 180 kun....czad, nie?
Jola K napisał(a):Witam wybieram sie 1 raz na Pag czy moge dostac podpowiedz gdzie i co warto zobaczyc-pozdrawiam
jestesmy na Pagu od 17 do 31.08 moze ktos tez tam bedzie?
kaszmirr napisał(a):Witam, za tydzień wybieramy się na Pag. Tak samo zrobili nasi znajomi, którzy niestety zrezygnowali bo najniższe ceny jakie znaleźli to 70 euro dla dwóch osób.
kaszmirr napisał(a):Czy wszędzie teraz będą takie ceny, czy ktoś ma namiary na coś tańszego...
kaszmirr napisał(a):...a może po prostu słabo szukali i za szybko odpuścili?
Piraraq napisał(a):No ja właśnie odrzuciłem ofertę z biura turystycznego ładnego apartamentu 2+2 za 85E i jadę w ciemno za tydzień. Mam nadzieje, że coś jeszcze będzie wolnego :] Gdyby nie to, że jadę awaryjnym samochodem zarezerwowałbym go, ale liczę się z tym, że nie dojadę ;] I szkoda mi zaliczki Rok temu długo szukałaś kwatery na Pagu? I to w mieście Pag czy gdzieś na uboczu?
Bea.ta napisał(a):
tam się cuda Panie dzieją .... bądź gotowy na kolejne ....
kaszmirr napisał(a):Znajomi zrezygnowali i są w Biogradzie. Ale widzę że można dużo taniej znaleźć. Więc odpuszczam szukanie w internecie i panikowanie ;p Pocieszyliście mnie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne