Bea.ta napisał(a):o, to jest myśl - jedź na Hvar
Już byłem, dwa lata temu. Krótko, ale zaliczone. Zostawię sobie nastepną wizytę na kolejne lata. Jeszcze 77h do wyjazdu...
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):Już byłem, dwa lata temu. Krótko, ale zaliczone. Zostawię sobie nastepną wizytę na kolejne lata. Jeszcze 77h do wyjazdu...
też byłam, ale wrócę tam w upatrzone miejsce
MRK napisał(a):Pewno zatunelowa część:)...też tam zamierzam wrócić...a właśnie....tak siedzicie na forum razem z Anakinem...byliście już gdzieś w tym roku? Jedziecie? Bo chyba nowych relacji nie widziałem:)
koralinka *xyz napisał(a):po 1 plaza sw Duha, jak dla mnie- wcale nie taka cudowna... ludz na ludziu, sporo smieci...po prostu za całokształt..na Pagu jest fajniejsze miejsce i to nie jedno.. i tez płytko, jesli chodzi o zabawe w wodzie dla dzieci...Mandre to juz wogole bez uroku...Simuni ok... Popołudniowy wypad do Mandre i szukanie fajnego miejsca a wieczorem dzikiej plazy- mimo opisu drogi- skrecic na wysokosci wypozyczalni łodzi i lusterka, potem 2 km do konca i jakies 200m dalej miała byc...ale nie było...moze nie 200m a wiecej...tego niestety nie wiem....była tam natomiast brzydka plaza z czarnymi kamieniami, gleboko, kilku nurkujacych...Ja ta plaze nazwałam - plaza dzikiego serca- w ciagu kilku minut znalezlismy duzo kamieni w ksztalcie serduszek... Wieczor uratował zachod słonca..
co do drogi na sv duha, jechalismy polnymi od Pagu, raczej jej nie polecam..auta siwe, droga niezbyt wygodna.. choc widoki cuuudne, lepiej wybrac sie drogami głównymi:)
anakin napisał(a):koralinka *xyz napisał(a):po 1 plaza sw Duha, jak dla mnie- wcale nie taka cudowna... ludz na ludziu, sporo smieci...po prostu za całokształt..na Pagu jest fajniejsze miejsce i to nie jedno.. i tez płytko, jesli chodzi o zabawe w wodzie dla dzieci...Mandre to juz wogole bez uroku...Simuni ok... Popołudniowy wypad do Mandre i szukanie fajnego miejsca a wieczorem dzikiej plazy- mimo opisu drogi- skrecic na wysokosci wypozyczalni łodzi i lusterka, potem 2 km do konca i jakies 200m dalej miała byc...ale nie było...moze nie 200m a wiecej...tego niestety nie wiem....była tam natomiast brzydka plaza z czarnymi kamieniami, gleboko, kilku nurkujacych...Ja ta plaze nazwałam - plaza dzikiego serca- w ciagu kilku minut znalezlismy duzo kamieni w ksztalcie serduszek... Wieczor uratował zachod słonca..
co do drogi na sv duha, jechalismy polnymi od Pagu, raczej jej nie polecam..auta siwe, droga niezbyt wygodna.. choc widoki cuuudne, lepiej wybrac sie drogami głównymi:)
Oj, bardzo nieuważnie czytałaś te relacje.
Swoje zdanie na temat Sv.Duha, Pagu czy Mandre wyraziłem już jakiś czas temu.
No, ale już przywykłem, że trzeba czasu coby ludziska pojęli co się do nich mówi.
anakin napisał(a):koralinka *xyz napisał(a):po 1 plaza sw Duha, jak dla mnie- wcale nie taka cudowna... ludz na ludziu, sporo smieci...po prostu za całokształt..na Pagu jest fajniejsze miejsce i to nie jedno.. i tez płytko, jesli chodzi o zabawe w wodzie dla dzieci...Mandre to juz wogole bez uroku...Simuni ok... Popołudniowy wypad do Mandre i szukanie fajnego miejsca a wieczorem dzikiej plazy- mimo opisu drogi- skrecic na wysokosci wypozyczalni łodzi i lusterka, potem 2 km do konca i jakies 200m dalej miała byc...ale nie było...moze nie 200m a wiecej...tego niestety nie wiem....była tam natomiast brzydka plaza z czarnymi kamieniami, gleboko, kilku nurkujacych...Ja ta plaze nazwałam - plaza dzikiego serca- w ciagu kilku minut znalezlismy duzo kamieni w ksztalcie serduszek... Wieczor uratował zachod słonca..
Oj, bardzo nieuważnie czytałaś te relacje.
Swoje zdanie na temat Sv.Duha, Pagu czy Mandre wyraziłem już jakiś czas temu.
No, ale już przywykłem, że trzeba czasu coby ludziska pojęli co się do nich mówi.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne