CroAna napisał(a):Metajna i Metajna...a oprócz tego, ze będzie tam MRK są tam jeszcze jakie atrakcje?
Nie ma. Bede najwieksza atrakcją:-).
Mikemtb napisał(a): (...)jestem zachwycony tak więc proszę o przyjęcie do klubu ;P, jakoś trzeba się wkupić?;)
MRK napisał(a):CroAna napisał(a):Metajna i Metajna...a oprócz tego, ze będzie tam MRK są tam jeszcze jakie atrakcje?
anakin napisał(a):
Generalnie to się to praktykuje (poj.1 l ), ale teraz mamy promocję dla rowerzystów, więc weź połowę.
anakin napisał(a):Muszę Cię zmartwić, ale jesteś dopiero czworty na liście wszechczasów.
Na TOP 10 się jednak łapiesz.
anakin napisał(a):Mikemtb napisał(a): (...)jestem zachwycony tak więc proszę o przyjęcie do klubu ;P, jakoś trzeba się wkupić?;)
Generalnie to się to praktykuje (poj.1 l ), ale teraz mamy promocję dla rowerzystów, więc weź połowę.MRK napisał(a):CroAna napisał(a):Metajna i Metajna...a oprócz tego, ze będzie tam MRK są tam jeszcze jakie atrakcje?
Muszę Cię zmartwić, ale jesteś dopiero czworty na liście wszechczasów.
Na TOP 10 się jednak łapiesz.
fire napisał(a):Choc bylismy tam tylko pare godzin, to urzekl nas Pag, swoim krajobrazem, klimatem, zapachem(moj maz mowi ,ze takiej magii w powietrzu to nigdzie jeszcze nie bylo w naszych wyjazdach)jest to miejsce ktore bedzie mi sie kojarzyc z cudownymi widokami tymi ksiezycowymi jak i zielonymi, np.gaj oliwny w Lun itp. i przepyszna borka z miesem i z serem, bo tam jej po raz pierwszy skosztowalam. Gdybym miala kiedys jeszcze odwiedzic Chorwacje, to Pag jest miejscem gdzie chcialabym sie zatrzymac na pare dni.
CroAna napisał(a):fire napisał(a):Choc bylismy tam tylko pare godzin, to urzekl nas Pag, swoim krajobrazem, klimatem, zapachem(moj maz mowi ,ze takiej magii w powietrzu to nigdzie jeszcze nie bylo w naszych wyjazdach)jest to miejsce ktore bedzie mi sie kojarzyc z cudownymi widokami tymi ksiezycowymi jak i zielonymi, np.gaj oliwny w Lun itp. i przepyszna borka z miesem i z serem, bo tam jej po raz pierwszy skosztowalam. Gdybym miala kiedys jeszcze odwiedzic Chorwacje, to Pag jest miejscem gdzie chcialabym sie zatrzymac na pare dni.
w pełni Cię rozumiem dlatego w tym roku tam wracamy...niby..przejazdem
Rysio napisał(a):CroAna napisał(a):fire napisał(a):Choc bylismy tam tylko pare godzin, to urzekl nas Pag, swoim krajobrazem, klimatem, zapachem(moj maz mowi ,ze takiej magii w powietrzu to nigdzie jeszcze nie bylo w naszych wyjazdach)jest to miejsce ktore bedzie mi sie kojarzyc z cudownymi widokami tymi ksiezycowymi jak i zielonymi, np.gaj oliwny w Lun itp. i przepyszna borka z miesem i z serem, bo tam jej po raz pierwszy skosztowalam. Gdybym miala kiedys jeszcze odwiedzic Chorwacje, to Pag jest miejscem gdzie chcialabym sie zatrzymac na pare dni.
w pełni Cię rozumiem dlatego w tym roku tam wracamy...niby..przejazdem
Wy mówicie o kilku dniach, ja chciałbym tam zamieszkać, zestarzeć się i umrzeć
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne