kamil1929 napisał(a):anakin napisał(a):Yhy........na Twojej.
Nie pytam czy się podobało.
Tak średnio tam było....
sie nam kolega nie naraża, bo jak trza to klub miłośników Pagu zrobi niepospolite ruszenie
Bea.ta napisał(a):kamil1929 napisał(a):Tak średnio tam było....
nie no beznadziejnie powiedziałabym nawet
same kamory i nic więcej ...
jak przekręcę głowę w prawo to trzecie od dołu zdjęcie jest super
aquavita napisał(a):Mam pytanie o dojazd na Pag ,Novalja
zawsze jeździłem do końca autostradą i mostem przez ponad połowę wyspy ,
Czy ktoś jeździł z autostrady na Senj i E65 wzdłuż wybrzeża do promu w Prizna? niby bliżej o 100 km ale czy warto czasowo i stresowo (przejazd przez góry)
jeszcze 5 dni
No to wg Ciebie, o co biega w takim zdaniu Nemamo slobodan apartman u tom terminu ali imamo poupansijon ili sobu sa kupalnicom,molimo da mi javite dali vam odgovara? Nie mają wolnego apartamentu, ale mają co?:) Pokój z kuchnią i wyżywieniem?? Chyba nie, bo jeszcze jest ili...
Fatamorgana napisał(a):Przecież taka trasa przez góry ze zjazdem prosto nad morze to esencja fajnej przygody i pięknej trasy widokowej!
Fatamorgana napisał(a):Zresztą tak samo na o wiele ciekawszej, wyższej i piękniejszej trasie z Gospić przez Ostarijska Vrata do Karlobagu- to wg. wielu znających takie drogi trasa nr 2 w CRO- po Sv. Jure.
Fatamorgana napisał(a):ogólna znajomość języków słowiańskich mówi mi, że:
"Nie mamy wolnego apartamentu w tym terminie ale mamy pokój z łazienką wraz z "półpensjonatem" (czyli wyżywieniem tego typu). Prosimy o odpowiedź czy wam to odpowiada."
Fatamorgana napisał(a):Pozdrawiam krajana.
proszę dać mi znać, czy pasuje ci bardzo.
Fatamorgana napisał(a):Co tam jakaś Brynica- smródka, skoro tu chodzi o wakacje w CRO. W dodatku na Księżycu!
proszę dać mi znać, czy pasuje ci bardzo.
MRK napisał(a):Kurcze, zaczyna mi się wydawać, że meta w Mecie może się nie udać. Jakoś nie widzę możliwości jechania w ciemno akurat tam. No nic...zobaczymy. Pogrzebie się jeszcze. Tak czy siak, cisnę na noc, więc czasu trochę będzie w razie czego na miejscu.
Rysio napisał(a):MRK napisał(a):...
Kurcze, zaczyna mi się wydawać, że meta w Mecie może się nie udać. Jakoś nie widzę możliwości jechania w ciemno akurat tam.
Gorolu a kiedy się do Mety wybierasz?
anakin napisał(a):Taki widok by Cię interesował?
MRK napisał(a):
Będę 03.08 w godzinnach porannych na miejscu. Gorolu Ci pado... Przez Paniówki czasem cisnę do pracy, więc...no!:)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne