Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 23.07.2013 20:28

MRK napisał(a):
Se zamierzam chodzić...z ciekawości pytałem, bo byłem ciekaw, czy w razie wyczerpania zapasu chmielu wieczorem, będę musiał pokonać drogę krętą, wyjebistą i górkowatą, celem uzupełnienia w/w zapasów, jeślibym akurat sączył w apartmanie:).

no to ten pierwszy apartman wydaje mi się lepszy ... :)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 23.07.2013 20:30

Sabina_wawa napisał(a):No dobra, zatem plaza zwana plaza miejska, jest okropna jesli chodzi o kategorie plaza ogolem ;)

widziałam okropniejsze plaże ... uwierz

MRK napisał(a):Ale mnie interesowała tylko odległość, bo tam znajduje się jakaś konoba, sklep itd. Wątpię, abym spędził na niej dużo czasu.

a w konobie rano spokój, cisza, wifi :) siedzisz i patrzysz na morze :)
piwko se w sklepie kupisz.... siądziesz na ławeczce ... życ nie umierac 8)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 23.07.2013 20:49

Sabina_wawa napisał(a):gusia-s na 100% jest w miescie Pag

dziekować Sabinko :)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 23.07.2013 21:19

Bea.ta napisał(a):a w konobie rano spokój, cisza, wifi :) siedzisz i patrzysz na morze :)
piwko se w sklepie kupisz....

A w konobie nie kupię?:)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 23.07.2013 21:47

MRK napisał(a):A w konobie nie kupię?:)

nie no kupisz :)
pewnie, że kupisz :)
ale ja Ci opcję podałam :)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 23.07.2013 22:07

Bea.ta napisał(a):
MRK napisał(a):A w konobie nie kupię?:)

nie no kupisz :)
pewnie, że kupisz :)
ale ja Ci opcję podałam :)

:mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 23.07.2013 22:13

MRK napisał(a): :mrgreen:

w sumie z biedronki też sobie go mozesz przysmyczyc ... :)
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 23.07.2013 22:33

Sabina_wawa napisał(a):MRK plaza miejska jest okropna... Bierz tak zeby miec jak najblizej w druga strone na Rucice (czyli jak najdalej od plazy miejskiej ;) )

polecam plaże za miasteczkiem pag- sv.Marko, Bosana...rewelka :)
i wogóle...dzień dobry Miłośnicy Pagu :) a raczej dobry wieczór! toż ja nie wiedziałąm że jest taki klub normalnie! już za troszke...znów na Pagu:) Hurra!!!!
a możemi kto podpowie- w razie wycieczki z pagu na Rab- warto z autkiem czy nie?
pozdrrrawiam:)
a spotkania klubowego to tu nikt nie planuje czasem na pagu????(uorzedzam, nie przewertowałam całego wątku, jakby co :) :papa:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 23.07.2013 22:46

CroAna napisał(a):polecam plaże za miasteczkiem pag- sv.Marko, Bosana...rewelka :)

oczywiście, ale o 17tej już cień tam rządzi :)

CroAna napisał(a):i wogóle...dzień dobry Miłośnicy Pagu :) a raczej dobry wieczór! toż ja nie wiedziałąm że jest taki klub normalnie! już za troszke...znów na Pagu:) Hurra!!!!

dobry :)

CroAna napisał(a):a możemi kto podpowie- w razie wycieczki z pagu na Rab- warto z autkiem czy nie?

wodą??? tylko bez auta się da ... drogą - warto, ale i tak wsiadasz w Jablanacu na prom ...

CroAna napisał(a):pozdrrrawiam:)

wzajemnie ;)

CroAna napisał(a):a spotkania klubowego to tu nikt nie planuje czasem na pagu????(uorzedzam, nie przewertowałam całego wątku, jakby co :) :papa:

ja o tym nic nie wiem :)
w sensie - ja nie planuję ... w gronie większym niż małe :)
ale nie jest zabronione, zeby sie tam jakieś Pagomaniaki spotkały - przecież :)
aquavita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavita » 23.07.2013 23:29

Mam pytanie o dojazd na Pag ,Novalja
zawsze jeździłem do końca autostradą i mostem przez ponad połowę wyspy ,
Czy ktoś jeździł z autostrady na Senj i E65 wzdłuż wybrzeża do promu w Prizna? niby bliżej o 100 km ale czy warto czasowo i stresowo (przejazd przez góry)
jeszcze 5 dni :papa:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.07.2013 23:43

A prawko robiłeś wyłącznie na tereny nizinne :?: :wink: Z autocesty odbijasz na Senj, parę zawijasów po drodze, nic ekstremalnego, bardziej widokowo i świetne odreagowanie autocesty. Reszta trasy do Prizny jadranką i jedne z najlepszych widoków z jakimi się na niej spotkasz w Cro. Czy na prom to już zależy od długości kolejki. Ja wjeżdżałem to byłem za 5 czy 6 w kolejce. Wyjeżdżałem to do promu kolejka była prawie do Jadranki czyli dobre 5km jak nie lepiej :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.07.2013 05:05

Pytanko do znawców :hut:

A może droga Gospić - Prizna ??

Jakieś uwagi 8) dawno tak wcześnie nie opuszczałem A1 8)

Czy w Prizna ( jak się to odmienia ) można zapłacić za prom kartą albo eurosami ?

A wszystko to przez anakina i spółkę, jadę sprawdzić gdzie czai się zło w Metajnie :twisted:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 24.07.2013 07:01

gusia-s napisał(a):Proszę o rozwianie wątpliwości odnośnie LPG na wyspie. Gdzieś czytałam, że w Novalija jest stacja z LPG a potem ktoś inny pisał, że nie.
Jak to jest ostatecznie, może macie tegoroczne info o dostępności LPG w tej okolicy???

Tegoroczne nie ale :arrow: Tifon - kiedyś chyba nawet tam tankowałem...
(stacja jest trochę przed Novalja jadąc od Pagu - po prawej stronie - powiększ mapę, ludzikiem "pozwiedzaj")

Pozdrawiam
:D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.07.2013 08:08

Bea.ta napisał(a):
CroAna napisał(a):a spotkania klubowego to tu nikt nie planuje czasem na pagu????(uorzedzam, nie przewertowałam całego wątku, jakby co :) :papa:

Tym bardziej, że Pag jest zdecydowanie za mały na wszelkiego rodzaju rauty. :mrgreen:
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 24.07.2013 08:13

anakin napisał(a):
Bea.ta napisał(a):

Tym bardziej, że Pag jest zdecydowanie za mały na wszelkiego rodzaju rauty. :mrgreen:

a kto tu mówi o takich rautach??? :D :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 74
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone