Owiec w tym roku mało na Pagu, za to w Mandre pojawił się spasiony wieprz
Chlał czeskiego browara na Isoli i serdecznie wszystkich pozdrawia
MRK napisał(a):To jak nie znajdę apartmana gdzieś dalej, to się cofnę i sobie namiot rozbiję, bo mi się podoba:)
MRK napisał(a):Podać chusteczkę?:)
MRK napisał(a):Prawda jest tak, że jakiś tydzień temu miałem już mieć Pag tylko we wspomnieniach, ale pierd.... w d.... je.... korporacja, nawet gorsza do Twojej Anakin:), cofnęła mi urlop przed samym wyjazdem...bo tak sobie chciała...
MRK napisał(a):a ja przecież...
anakin napisał(a):PabloX napisał(a):Owiec w tym roku mało na Pagu, za to w Mandre pojawił się spasiony wieprz
Ściemniasz.
Tam nie ma nic grubszego od szczura.
Których zresztą też nie ma bo wyzdychały.
Bea.ta napisał(a):już na promie zaczniesz a w Polandii to już apogeum ....
w Cieszynie granicę przekraczasz???
no to masz jak w banku
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):No to wrócę mostem, a granicę przekroczę w Cieszynie, albo Zwardoniu, bo jeszcze Bratysławę chcemy zaliczyć, więc jak Zwardoń, to nici z płaczu:).
spokojnie .... laleczkę voodoo zrobię
MRK napisał(a):Nie brnij, nie brnij, bo jak będę przekraczał w Zwardoniu, to na bank polecę przez B-B...a wtedy mój wprawny nos znajdzie bez problemu Twoją laleczkę i ukręci jej głowę:).
Bea.ta napisał(a):MRK napisał(a):Nie brnij, nie brnij, bo jak będę przekraczał w Zwardoniu, to na bank polecę przez B-B...a wtedy mój wprawny nos znajdzie bez problemu Twoją laleczkę i ukręci jej głowę:).
no to teraz przeczytaj spokojnie co napisałeś
na logikę ... czyja głowa spadnie??? jak jej ukręcisz głowę???
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne