anakin napisał(a):powiedzmy,że te.............ładniejsze.
ale podobno - nie to ładne co ładne, tylko co się komu podoba
dobra - poszukam czegoś, może znajdę z ...Pagu
anakin napisał(a):Rysio napisał(a):No nie da się ukryć, ponad 100 litrów wachy w powietrze poszło
I szlag trafił 2/3 ptoków na wyspie!
Jakbyś se większą łódkę kupił to byś mógł wozić tę hordę z Zrce!
A tak na marginesie to oczywiście można tu wklejać zdjęcia jak ktoś ma ochotę i takie tam.....
Jakoś czasu ostatnio mi brakuje żeby się zabrać za to tak.............konkretnie.
Rysio napisał(a):anakin napisał(a):Rysio napisał(a):No nie da się ukryć, ponad 100 litrów wachy w powietrze poszło
I szlag trafił 2/3 ptoków na wyspie!
Jakbyś se większą łódkę kupił to byś mógł wozić tę hordę z Zrce!
A tak na marginesie to oczywiście można tu wklejać zdjęcia jak ktoś ma ochotę i takie tam.....
Jakoś czasu ostatnio mi brakuje żeby się zabrać za to tak.............konkretnie.
Mam nadzieję, że tego co mnie dziennie rano budził tylko po to by oznajmić, że już mi nasrał do gumjaka też szlag trafił A tych ze Zrce to mógłbym i moim wozić ... powiązanych za nogi do pawęży
sviva napisał(a):mi tam nikt w japonki nie robił...;D A na Zrce byłem ja...;P
Rysio napisał(a): Co do Zrce, to nie wiem czy też brałeś udział w takich dziczach, ale wiem że z pewnością nie jest to dla mnie
Rysio napisał(a):BeJur napisał(a):no to .... Straszliwiec Straszliwy ..... bo sam pisałes, ze wędkarze skakali i krzyczeli przerażeni jak ..... przepływałes przez zatokę
No najfajniej skakali ci koło rybaczówki w Turawie
Marcin a jaki powód i na jaką miejscowość padło
Rysio napisał(a):sviva napisał(a):mi tam nikt w japonki nie robił...;D A na Zrce byłem ja...;P
W japonki też mi nikt nie robił, miałem na myśli tego gumjaka. Co do Zrce, to nie wiem czy też brałeś udział w takich dziczach, ale wiem że z pewnością nie jest to dla mnie
Wiesz w pewnym wieku pierwsze co staje to serce icon_wink.gif
Torac napisał(a):Rysio napisał(a):BeJur napisał(a):no to .... Straszliwiec Straszliwy ..... bo sam pisałes, ze wędkarze skakali i krzyczeli przerażeni jak ..... przepływałes przez zatokę
No najfajniej skakali ci koło rybaczówki w Turawie
Marcin a jaki powód i na jaką miejscowość padło
Vlasici.
sv.Marija padła z uwagi ze gospodyni chatę sprzedała.
Ps. Miało być we Vlasici spokojnie, ale jadę 20os ekipą. Z taką i na księżycu spokojnie nie będzie.
Ps. Muszę jakiegoś popołudnia zjechać z A1 i Ci się w kapok wypłakać
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne