robertpeti napisał(a):Hej majeczka jestem teraz w Zavalaticy. Gzie tie tu mozna kupic vino i olive na zapas moze troche rakiji tez. Widzialem kiosk w cara ale mie wiem jakie wino i oliwa jest tam sprzedawana. Mam kontakt do Vesny ale nie wiem czy to ta sama Vesna z relacji. Jestesmy teraz w Zavalaticy kolo konoby Albert(100m)
kiepuczi napisał(a):robertpeti napisał(a):Hej majeczka jestem teraz w Zavalaticy. Gzie tie tu mozna kupic vino i olive na zapas moze troche rakiji tez. Widzialem kiosk w cara ale mie wiem jakie wino i oliwa jest tam sprzedawana. Mam kontakt do Vesny ale nie wiem czy to ta sama Vesna z relacji. Jestesmy teraz w Zavalaticy kolo konoby Albert(100m)
Jesteś w samym środku królestwa Pošip i pytasz się gdzie wino kupić:) z Zavalaticy masz 4-5km to Cara tam kupisz dobre wino w spółdzielni PZ Cara, maja dwa rodzaje Pošipu proponuje od razu ten za € 12,00 za butelkę a w samej Zavalaticy winnice ma Luka Krajancić. Robi jeden z najlepszych Pošip na wyspie. Tu celuj w Pošip Intrada powodzenia
Habanero napisał(a):Guinness79 napisał(a):Mam pytanie gdzie kupuje się bilet na prom samochodowy z Korculi do Orebicia? Zjeżdżają z Promu nie zauważyłem, czy jest tam budka. Możecie mi podpowiedzieć, gdzie jest taki punkt. Z góry dziękuję za podpowiedź.
tu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne