coco jumbo napisał(a):Czyli wolisz Kneze od Prizby- dobrze rozumiem? Dzięki Wiolek z chęcią poogladam.
splinter84 napisał(a):Czyli wychodzi na to że są dwie kolejki. Jedna dla tych co kupili bilet przez internet a druga co kupują bilety na miejscu?
Michał W napisał(a):. Jakie jest według Was "must see" na Korculi?
Michał W napisał(a):Zdecydowaliśmy się na Korculę i Zavalaticę. Preferujemy spokojniejsze miejscówki, bez tłumów
Michał W napisał(a):Dobry wieczór Wszystkim. Za trzy tygodnie wybieramy się wraz z drugą połówką i dwójką dzieci (16 i 11 lat) pierwszy raz do Chorwacji. Wiem, że to dziwne ale tak się jakoś składało, a raczej nie składało. Zdecydowaliśmy się na Korculę i Zavalaticę. Preferujemy spokojniejsze miejscówki, bez tłumów (choć nie wiem czy jeszcze takowe gdziekolwiek są). Przejrzałem wiele wątków na forum i o tegorocznych kosztach wyjazdu do Chorwacji i relacje innych forumowiczów i o samej wyspie również. Nie powiem, że mniej więcej wiem czego się spodziewać. Na pewno i tak wszystko mnie pewnie zaskoczy, pytanie czy pozytywnie czy negatywnie. Pytania mam takie. Jakie jest według Was "must see" na Korculi? W jakich konobach warto zjeść (wybierzemy się może ze 2 lub 3 razy na kolację na wyspie) i poczuć klimat wyspy? Jakie wina to absolutny sztos dla podniebienia. Chciałbym aby ten wyjazd był udany i żebyśmy złapali bakcyla Korculi i Chorwacji. Za wszelkie sugestie i propozycje będę ogromnie wdzięczny.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne