Csw77 napisał(a):Dziękuję za odpowiedzi.Można dokonać rezerwacji wcześniej?
Nie ma czegoś takiego jak "rezerwacja". Możesz wcześniej kupić bilet, ale i tak ustawiasz się w kolejce. Jak się nie załapiesz, płyniesz późniejszym rejsem.
Koziorożec napisał(a):Csw77 napisał(a):Dziękuję za odpowiedzi.Można dokonać rezerwacji wcześniej?
Można nawet kupić bilety przez internet na stronie www Jadrolinii. Ja w zeszłym roku tak zrobiłem i okazało się, że to była dobra decyzja bo dojechaliśmy 15 minut przed odpłynięciem promu na Korculę i uniknęliśmy dzięki temu "nerwówki" czy na pewno zdążymy i prom nam nie ucieknie. W tym roku jedziemy na Ciovo tak więc dostaniemy się tam mostem
Pozdrav
PJazz napisał(a):naszastruga napisał(a):Wszystko o Prizbie. Ci, którzy byli. Będę wdzięczna za wszelkie tipy, rekomendacje, gdzie, co i jak - sklepy, restauracje, atrakcje, rejsy, wypożyczalnie sprzętu itd.
Jutro Ci odpiszę co wiem.
luz_de_gas napisał(a):PJazz napisał(a):naszastruga napisał(a):Wszystko o Prizbie. Ci, którzy byli. Będę wdzięczna za wszelkie tipy, rekomendacje, gdzie, co i jak - sklepy, restauracje, atrakcje, rejsy, wypożyczalnie sprzętu itd.
Jutro Ci odpiszę co wiem.
a czy ja też mogę prosić?
dzięki z góry
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne