Ejżja napisał(a):Zaczęłam szukać w październiku. Interesowała mnie Brna, Prizba lub Prigradica. Opcja dla 4 osób, 2 sypialnie, salon i taras z widokiem na morze, do 80€. Wysłałam mnóstwo zapytań do gospodarzy. I naprawdę mogliśmy przebierać w ofertach. Ale w listopadzie jak już były pierwsze decyzje, na tak lub nie, i zacieśnilismy obszar poszukiwań, troszkę się oferty przerzedziły. Szczególnie w Brnie (dobrze odmieniam?) zdążyli przez miesiąc większość zająć, w Prizbie nadal było dość luźno jak ponawiałam zapytania.
arturescu napisał(a):Nie jest źle,życie za szybko się toczy i za dużo ciekawych rzeczy się dzieje, aby zawracać sobie głowę tym co za parę miesięcy i odliczac dni do wakacji. Jak mnie dorwie potrzeba ciepłego morza w środku zimy, wyskrobiemy parę dni wolnego i skoczymy na St. Kitts czy inne Tobago
Tayla napisał(a):Czy ktoś miał styczność z Apartament Alan -Brna ? https://www.google.com/maps/place/Apartments+Alen/@42.9044553,16.8559534,273a,55.4y,3.89t/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x340b181962f1c64f!8m2!3d42.9046171!4d16.8551738
Jestem na etapie ,,rezerwuj'' a nie mogę znaleźć żadnych opinii, może ktoś mieszkał w lub obok...
Tayla napisał(a):Wiola, Lukric nie odpisał wiec albo nie ma czasu albo już zajęte
Szukam już ponad miesiąc czegoś odpowiedniego i trudno naprawdę coś fajnego w moim terminie znaleźć a wybieram się koniec czerwca wiec mogło by sie wydawać że wybór będzie duży - tak nie jest
Czekam na cd. relacji!!:)