Dabapo napisał(a):Witam.
Jestem tu pierwszy raz. Proszę o pomoc.
Zamierzam latem 2019 wybrać się na Korcule. Szukam małej miescinki, która w lipcu/ sierpniu nie pękałaby w szwach. Czytałam o Karbuni. Już byłam zdecydowana tam szukać kwatery, ale przeczytałam o wysypisku śmieci w pobliżu i mnie to przeraziło. Ktoś pisał z data 2016 roku, ze właśnie nie może siedzieć na tarasie apartamentu w Karbuni z powodu smrodu dobiegającego z wiatrem od środka wyspy-czyli z wysypiska. Proszę o info na ten temat. Naprawdę jest tam tak zle z tym smrodem?
Jakie miejscowości polecacie na urlop na Korculi ?
gabiczekg napisał(a):Accommodation
Witam wszystkich. Wybieram sie po raz pierwszy na Korcule
W zeszłym roku byłam na Hvarze, który mnie zauroczył mam nadzieje ze Korcula spełni również oczekiwania
Widzę tu sporo osób, które na Korcule jeżdżą od kilku lat.
Czy mogę prosić o namiary na jakies apartamenty dla rodziny z 2 dzieci jakis cichy zakatek np Prizba czy Pupnat moj emal adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Tymczasem biorę się do dalszego przeszukiwania internetu
Pozdrawiam Wszystkich z południa Polski
Gabi
Ejżja napisał(a):Witam serdecznie miłośników Korculi;)
Czy był ktoś z Was w app. Danko w Prizbie?
https://www.korcula-larus.com/pl/danko/
Cena tak zachęcająca, że, aż strach.
Już po "ptokach", bo zabukowałam, ale chętnie się dowiem czego mamy się ew. spodziewać na miejscu.
Ejżja napisał(a):Dzięki za wskazówki. A co do ceny... Wysłałam z 30 maili do właścicieli z Prizby i przeważały odpowiedzi 60 -65€/noc. Mocno mnie to zdziwiło;D
Ejżja napisał(a):Dzięki za wskazówki. A co do ceny... Wysłałam z 30 maili do właścicieli z Prizby i przeważały odpowiedzi 60 -65€/noc. Mocno mnie to zdziwiło;D
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne