mariusz_77 napisał(a):Chociaż Korculę widziałem na razie tylko z Hvaru to po Waszych relacjach już jestem jej miłośnikiem i napewno tam kiedyś zawitam
u mnie jest dokładnie odwrotnie
Magda O. napisał(a):mariusz_77 napisał(a):Chociaż Korculę widziałem na razie tylko z Hvaru to po Waszych relacjach już jestem jej miłośnikiem i napewno tam kiedyś zawitam
u mnie jest dokładnie odwrotnie
Aldonka napisał(a):Rewelacja - Brawo!!!!
maslinka napisał(a):Super! Cieszę się, że założyłaś! Korčula w pełni zasługuje na swój Klub
miras_sg napisał(a):Łał , rozkręcasz się jak tsunami... , fajnie
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Super sprawa z tym KLUBEM, z pewnością przyda się w przyszłości!
majeczka napisał(a):minimartini świetnie, że Ci się chciało, na pewno wielokrotnie będę tu zaglądać
W ostatnich latach bywam tam bardzo często, za kilka dni znowu pojawię się na Korculi.
Pozdrawiam serdecznie
andeo napisał(a):Brawo i ja się zapisuję do miłośników,choć na razie tylko miasto Korćula odwiedziłam
Eunike1984 napisał(a):Jestem i ja Przeszczęśliwa, że mogę należeć do tego klubu Korcula była naszą pierwszą miejscówką w Cro w zeszłym roku - relację pisałam z konta męża: namiastka-raju-korcula-2013-t44891.html?hilit=namiastka%20raju
Ale już ją podałaś Fajnie
Pozdrawiam
jackuc napisał(a):Fajnie być w Klubie. Dzięki Tobie Martyno
maniust napisał(a):Ja też , ja też proszę o legitymację klubowicza.
Janusz Bajcer napisał(a):Moje wpisowe do Klubu Afrodita Korčula
Magda O. napisał(a):Witam!
W ramach wpisowego Moja Korčula
Relacja bardzo skromna, ale może się nada?
mariusz_77 napisał(a):Chociaż Korculę widziałem na razie tylko z Hvaru to po Waszych relacjach już jestem jej miłośnikiem i napewno tam kiedyś zawitam
minimartini napisał(a):
Przepraszam za przeoczenie
Już dodałam do korczulańskiej biblioteki