Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 03.09.2012 16:33

Wielki ukłon i wyrazy szacunku dla wszystkich Cromaniaków a zwłaszcza dla Miłośników Wyspy Hvar. Trochę "tylnymi drzwiami" tutaj wszedłem, ale od dłuższego czasu czytam większość, bo wszystkich się nie da, postów dotyczących tej wspaniałej wyspy i ludzi, którzy tam mieszkają ( ukłon w stronę Pani Katarzyny G.B.) i wypoczywają.
Od 16tego września będę na Wyspie Hvar, jeszcze tam nie byłem, choć to mój czwarty wyjazd do Dalmacji. Jakoś na Istrę mnie nie ciągnie. I choć jeszcze, jak wspomniałem, na Hvar nie byłem, to już się w tej wyspie zakochałem. Właśnie dzięki Waszym, szanowni Cromaniacy, wpisom.
Pozdrawiam. Tomasz. :papa:
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 04.09.2012 16:54

Nie dziwię się, że od samego czytania się zakochałeś. Ciekawa jestem jakie będą Twoje wrażenia jak już tam zawitasz????? :)
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 04.09.2012 19:54

Tak, już nie mogę się doczekać. Na szczęście mam taką możliwość, i planując pobyt na Hvarze (czytając o nim) dokładam sobie kolejny dzień pobytu na tej cudownej wyspie.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 04.09.2012 20:20

TomKinS napisał(a):.... dokładam sobie kolejny dzień pobytu na tej cudownej wyspie.

... świetnie Cię rozumiemy, ale w swoich planach uwzględnij również fakt, że Hvar, oprócz niesamowitej i cudownej natury, jest też wyspą zakochanych :D

...wielu wrażeń, emocji i przeżyć Ci życzymy :D
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 04.09.2012 21:09

TomKinS napisał(a):Tak, już nie mogę się doczekać. Na szczęście mam taką możliwość, i planując pobyt na Hvarze (czytając o nim) dokładam sobie kolejny dzień pobytu na tej cudownej wyspie.

Świetnie Cię rozumiem... do swojej wyprawy na Hvar przygotowywałem się rok czasu i były to moje najpiękniejsze wakacje w życiu... życzę Tobie tyleż samo niezapomnianych przeżyć... a ja... chyba będę się powoli nakręcał na drugi wyjazd do Chorwacji... oczywiście na Hvar :lol: :lol: :lol: :papa:
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 04.09.2012 23:07

... świetnie Cię rozumiemy, ale w swoich planach uwzględnij również fakt, że Hvar, oprócz niesamowitej i cudownej natury, jest też wyspą zakochanych :D

Po dogłębnej lekturze postów doskonale to rozumiem. Jadę z włsną małżonką i ... przyjaciółką, ale bez podtekstów :lol:
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 04.09.2012 23:16

Mariusz 77. Dziękuję za miłe słowa. Właściwie to mieszkamy niezbyt daleko od siebie. Ja, to parę kilometrów, na zachód od Poznania. Może w przszłości wyjazd w dwa samochody? Oczywiście do Chorwacji !
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 05.09.2012 18:58

mariusz_77 napisał(a):
TomKinS napisał(a):Tak, już nie mogę się doczekać. Na szczęście mam taką możliwość, i planując pobyt na Hvarze (czytając o nim) dokładam sobie kolejny dzień pobytu na tej cudownej wyspie.

Świetnie Cię rozumiem... do swojej wyprawy na Hvar przygotowywałem się rok czasu i były to moje najpiękniejsze wakacje w życiu... życzę Tobie tyleż samo niezapomnianych przeżyć... a ja... chyba będę się powoli nakręcał na drugi wyjazd do Chorwacji... oczywiście na Hvar :lol: :lol: :lol: :papa:

Ja w tym roku okupowałam Hvar po raz trzeci i jeszcze nie mam go dosyć.... Więc nie dziwię się, że Ty też się zaraziłeś Lawendową Wyspą. :-D
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 05.09.2012 22:37

Tak pięknie wszyscy piszecie o wyspie Hvar, tak cudowne zdjęcia oglądam. Mam nadzieję na niesamowite przeżycia. Za 3 dni będę w drodze do Chorwacji, a za 12 dni Hvar. Pozdrawiam. Tomasz.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 10.09.2012 22:24

TomKinS napisał(a):Tak pięknie wszyscy piszecie o wyspie Hvar, tak cudowne zdjęcia oglądam. Mam nadzieję na niesamowite przeżycia. Za 3 dni będę w drodze do Chorwacji, a za 12 dni Hvar. Pozdrawiam. Tomasz.

Jeśli wszystko poszło zgodnie z planem, to już wyjechałeś... Życzę wspaniałych wakacji, a później czekamy na relację :D
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 24.09.2012 08:52

Wypadałoby się w końcu zapisać do klubu, co też czynię.. ;) Pozdrowienia dla wszystkich miłośników! :)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 24.09.2012 16:25

razpol napisał(a):Wypadałoby się w końcu zapisać do klubu, co też czynię.. ;) Pozdrowienia dla wszystkich miłośników! :)

Witaj w Klubie, Razpol! :D

Pozdrawiam :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2012 17:00

Hej!

Nie wiem, co należy zrobić by się tutaj dostać... więc mam pytanie do Założycielki wątku czy to, co do tej pory uczyniłem, dopuszcza mnie do wąskiego grona Miłośników ? :wink:

Pozdrawiam.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 24.09.2012 17:04

Interseal napisał(a):Hej!

Nie wiem, co należy zrobić by się tutaj dostać... więc mam pytanie do Założycielki wątku czy to, co do tej pory uczyniłem, dopuszcza mnie do wąskiego grona Miłośników ? :wink:

Pozdrawiam.

Mariusz, ale Ty już jesteś honorowym członkiem Klubu. Obie Twoje relacje znajdują się na pierwszej stronie wątku :)

Jeśli Cię jeszcze oficjalnie nie powitałam, to wybacz mały poślizg czasowy... Niniejszym teraz to czynię :mrgreen:

Pozdrawiam :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2012 17:10

maslinka napisał(a):Mariusz, ale Ty już jesteś honorowym członkiem Klubu. Obie Twoje relacje znajdują się na pierwszej stronie wątku :)
:

...ale ze mnie GAPA! 8O :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Hvar - strona 66
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone