Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kroj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kroj » 28.05.2012 17:30

Anitaanitamta napisał(a):
kroj napisał(a):Puk, puk, dzień dobry,
czy zapisy do klubu jeszcze możliwe? Jeśli tak..to..ja..bardzo chętnie..
Wybieramy się w sierpniu do Zavali, oczywiście z czworonogami, ktoś wcześniej pytał już o weterynarza, wiem, że jest w St. Gradzie, a czy wiecie może, czy na południu wyspy w razie, odpukać, czego znajdziemy pomoc wet?
Pozdrawiam :papa:

Witam serdecznie - my też do Zavali w sierpniu z czterołapem - a jakby co ( odpukać oczywiście ) to mąż jest " nieludzkim lekarzem " czyli weterynarz będzie na miejscu... :papa: A do klubu mam nadzieję się wkupić po powrocie... Pozdrawiam

Oooo, dopiero teraz odczytałam :), super!, u nas będzie w sumie 8 łap, tylko wywieście może jakąś flagę w tej Zavali, bo inaczej będziemy pohukiwać w poszukiwaniu :), oczywiście odpukać!
Pozdrav
:D
Horas91
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Horas91 » 07.06.2012 15:16

Witam,

Jako, że to klub miłośników, a ja po raz pierwszy w tym roku wybieram się na Hvar, chciałbym was zapytać co warto zwiedzić na tej wyspie?

Baza wypadkowa to Pokrivenic/Zarace mam nadzieję, że dobrze napisałem nazwę, niedaleko Gdinj.

W planach mamy do zwiedzenia Dubrovnik, Hvar, Stari Grad no i gorę sv.nikola(Czy dobrze to napisałem?)
Jedziemy na 7 dni, tak, że mam nadzieję uda zwiedzić mi się spory kawałek wyspy :)

Czy miasteczka wypisane prze zemnie są warte uwagi? Czy może coś zmienić, dodać?
Na Hvarze będziemy od 23.06 do 30.06

Proszę o porady,

Pozdrawiam

Przemek
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 07.06.2012 18:39

zachęcam do poczytania wszystkich relacji z Hvaru, które zebrała Maslinka na pierwszej stronie tegoż tematu
Pozdrawiam Ja też w tym roku pierwszy raz na Hvar ale dopiero w lipcu miłego wypoczynku
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 07.06.2012 21:35

Horas91 napisał(a):Witam, Jako, że to klub miłośników, a ja po raz pierwszy w tym roku wybieram się na Hvar, chciałbym was zapytać co warto zwiedzić na tej wyspie?
Baza wypadkowa to Pokrivenic/Zarace mam nadzieję, że dobrze napisałem nazwę, niedaleko Gdinj.
W planach mamy do zwiedzenia Dubrovnik, Hvar, Stari Grad no i gorę sv.nikola(Czy dobrze to napisałem?)
Jedziemy na 7 dni, tak, że mam nadzieję uda zwiedzić mi się spory kawałek wyspy :)
Czy miasteczka wypisane prze zemnie są warte uwagi? Czy może coś zmienić, dodać?

Czytać, czytać i jeszcze raz czytać....
np.: tu "telegraficzny skrót"
P.S. Pokrivenik
Horas91
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Horas91 » 09.06.2012 10:17

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
Horas91 napisał(a):Witam, Jako, że to klub miłośników, a ja po raz pierwszy w tym roku wybieram się na Hvar, chciałbym was zapytać co warto zwiedzić na tej wyspie?

Czytać, czytać i jeszcze raz czytać....
np.: tu "telegraficzny skrót"
P.S. Pokrivenik

Czytałem, ale tam jest tyle tych wszystkich miejscowości, że ciężko coś wybrać :)
Dziękuje za link, no to czytam dalej :)

Pani Kasiu a coś 5 razy oko o okolicy Pokrivenik może mi Pani powiedzieć? Bo powiem szczerze, że trochę w ciemno zarezerwowałem nocleg.

Pozdrawiam
luka87sg
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) luka87sg » 10.06.2012 11:18

Witaj Horas91. Też tam jadę tylko ze na początku września. Mozesz napisac jakąs relacje lub inne wskazówki na e-maila
Mój nick gmail.com
Pozdro
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 10.06.2012 20:40

A czy ktoś z Klubu Miłośników Hvaru będzie tamże w lipcu???
Ja będę od 13 do 28 lipca w sv.Niedjelji...
Pozdrawiam wszystkich :)
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 11.06.2012 09:20

mariusz_77, czy mogłabym mieć do Ciebie wielką prośbę, moi zeszłoroczni gospodarze z Sv. Niedjelji mają dla mnie miód, boją się wysłać pocztą, żeby się nie zbiło.

Jeżeli znalazłbyś miejsce w bagażniku... :D , daj znać na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam, odwdzięczyć się mogę tylko zazdrością, że jedziesz w piękne miejsce :wink: :lol:
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 11.06.2012 13:55

Myślę że jeżeli bedzie tego poniżej 100 kg :D :D to dam radę zmieścić i nie będzie żadnego problemu :D :D ... tylko trzeba będzie dograć szczegóły odebrania i przekazania Wam... Czekam na propozycje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Może ja też się załapię na jakiś słoiczek, bo musi być dobry skoro tak Wam zależy :) Pozdrawiam i odliczam dni do wyjazdu :wink:
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 11.06.2012 14:12

Mariusz_77 mail poszedł

Dzięki :)
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 11.06.2012 19:57

Witam. Ja będę z rodzinką w Jelsie od 23.07.2012 r. :) Do Sv Niedjelji pewnie wpadniemy na pofocenie i poplażowanie. ;)
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 22.06.2012 09:11

Już za tydzień w piątek jadę 8)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 22.06.2012 10:32

My za 2 tygodnie :)

Maslinko by mieć swój wyodrębniony przez Ciebie na pierwszej stronie opis naszej wizyty na Hvarze muszę założyć odrębny temat? i tam załadować wszystkie opisy i zdjęcia? a usunąć je z tego tematu ?
slawekr3
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekr3 » 22.06.2012 10:53

A Ja właśnie wróciłem o 5 rano z Hvaru dokładnie z zatoki Skozanje w Gdinj pogoda? cały czas słońce :D, wracaliśmy wczoraj w temperaturze 36 stopni w cieniu, na Hvarze byliśmy drugi raz w zeszłym roku Zavala i już zadecydowane za rok znowu Hvar :D
Gdzie te upały w Polsce tu jest zimno 8O
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 22.06.2012 11:31

Trza było wrócić wczoraj. U mnie we wsi 33 stC było. Wodę w basenie mam 29 stC czyli wyżej niż w Jadranie :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Hvar - strona 58
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone