ewciaku napisał(a):Właśnie pochłonęłam wszystkie 51 stron. Zamiast pracować, to siedzę i czytam. Tworzę sobie zapiski z Waszych informacji i już mi wyszło ponad 20 stron .... no razem ze zdjęciami, ale przynajmniej wiem co, jak i gdzie.
Jedziemy na Hvar 29.06 na Camp Vira. Szczerze mówiąc, po zeszłorocznym pobycie na Pagu, stwierdziłam, że już chyba nie ma piękniejszego miejsca, jednak po przeczytaniu tylu wspaniałych relacji już jestem zakochana
Marzę tylko o dobrym jedzeniu, lazurowym morzu i polach lawendy
Ktoś już pytał o Wyspy Piekielne, więc się dołączę. Skąd pływają katamarany i czy wybiera się jakąś konkretną wysepkę, czy jest kilka do wyboru. Na którą najlepiej się wybrać - zaznaczę, że najbardziej lubię jak na plaży są piękne, bielutkie otoczaki, no i zejście łagodne, bo z 2 dzieci jadę. No i jeszcze piękne życie podwodne. Ale mam wymagania ...
mariusz_77 napisał(a):witam AndyB również od połowy lipca będziemy na Hvarze tyle że w Sv.Njedjeli może gdzieś się miniemy... Mazda MPV z naklejką CRO.PL na tylnej szybie... Pozdrawiam
eXe napisał(a):Witam,
Zastanawiam się ile Kun wziąć ze sobą na wyprawę, na pewno duzy wpływ na to będą miały ceny w marketach, czy w okolicach Stari Gradu jest jakiś większy sklep i czy ktoś może mi podać jakieś przykładowe ceny, powiedzmy Litrowej Coli, piwa? Może jakiś link albo porady?
Z góry dziękuję
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne