Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marcin_es
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin_es » 12.02.2012 19:21

Ciekawe jak dużo aut ma tam zimówki.
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 12.02.2012 19:39

O kurcze 8O. Mam nadzieję, że do lipca stopnieje... :(
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 12.02.2012 21:06

Mam cos jeszcze.

Zavala
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 12.02.2012 21:33

No nieźle ... też mam nadzieję, że w lipcu morze będzie spokojniejsze :D :D :D
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 12.02.2012 21:40

A taka radoche fale na urlopie sprawiaja! ;)

Te jednak jakis dreszczyk wywoluja......... :?
Strach sie bac... ;)
ZoltaN
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZoltaN » 07.03.2012 09:59

Ahojec Hvaro Maniacy :)

Mam gorącą prośbę. W zeszłym roku spędzaliśmy wakacje na Korculi w Prizbie. Na jeden dzionek wybraliśmy się promem z Vela Luki na Hvar, który mocno Nas zaintrygował...

Czy mógłby ktoś podesłać jakiś link z bazą apartamentów na wyspie? Jeśli już coś znalazłem to oferta było dość marna... teleportujemy się na początku września (5 osób, do 75 Euro za dobę) aleee można już powoli kreślić plany... tym bardziej, że marcowe słońce coraz bardziej pozytywnie nakręca do działania :)

Z góry serdecznie DZIĘKOWAĆ :)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 07.03.2012 12:49

Na początku września możesz śmiało w ciemno...
Pozdrawiam
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 07.03.2012 18:24

ZoltaN. Pani Kasia ma rację, we wrześniu śmiało można w ciemno. Ale jeżeli masz obawy to masz tu kilka linków:
TU

TU

TU

TU

ja wrzucam w google hasło "apartments hvar" czy też w miejsce hvar nazwę innej interesującej mnie miejscowości i wyświetla mi się cała masa stron z apartamentami.
ZoltaN
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZoltaN » 07.03.2012 21:32

Pięknie DZIĘ-KU-JĘ i kłaniam się w pas :)
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 08.03.2012 20:28

Nie ma za co. :D
Pejlin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pejlin » 28.03.2012 09:47

To mój pierwszy post na tym forum więc wypada się przywitać:) Więc witam wszystkich zauroczonych Chorwacją:)

W tym roku wybieram się pod raz 2 na Hvar ( w zeszłym roku był to zupełnie przypadkowy wyjazd i zupełnie przypadkowe miejsce i muszę powiedzieć że to było to). W tym roku jadę dość wcześnie bo 3 tydzień czerwca i tu rodzi się moje pytanie. Czy coś dzieje się już na Hvarze w tym okresie czy jeszcze są knajpki pozamykane itp?
Za wszelkie wskazówki czerwcowego urlopu będę wdzięczna :)
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 28.03.2012 09:59

Pejlin napisał(a):To mój pierwszy post na tym forum więc wypada się przywitać:) Więc witam wszystkich zauroczonych Chorwacją:)

Witaj... :)

Pejlin napisał(a):W tym roku wybieram się pod raz 2 na Hvar ( w zeszłym roku był to zupełnie przypadkowy wyjazd i zupełnie przypadkowe miejsce i muszę powiedzieć że to było to). W tym roku jadę dość wcześnie bo 3 tydzień czerwca i tu rodzi się moje pytanie. Czy coś dzieje się już na Hvarze w tym okresie czy jeszcze są knajpki pozamykane itp?
Za wszelkie wskazówki czerwcowego urlopu będę wdzięczna :)

W tym terminie jeszcze nie wszystko może być otwarte; sprecyzuj miejsce docelowe pobytu.
Pejlin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pejlin » 28.03.2012 10:07

Jadę ponownie do miasteczka Hvar. Jako że w zeszłym roku plan podroży został zrealizowany w 80% liczę na dokończenie planów zeszłorocznych w te wakacje:)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 28.03.2012 10:53

Pejlin napisał(a):Jadę ponownie do miasteczka Hvar. Jako że w zeszłym roku plan podroży został zrealizowany w 80% liczę na dokończenie planów zeszłorocznych w te wakacje:)

To bez obawy.. Hvar to stolica wyspy, turystów spotyka się tam okrągły rok. Zresztą w tym terminie sezon już trwa (na całej wyspie); jeszcze nie szczyt, ale już sezon zdecydowanie i raczej wszystko pracuje.
Pejlin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pejlin » 28.03.2012 11:08

Wiem że to stolica wyspy i właśnie z tego względu liczyłam na to że będzie tam już większość otwarta. Już nie mogę się doczekać.

A czy będzie ktoś tak miły i zdradzi jak można wejść na Sv. Nikole? Wiem że ze Sv. Nedjeli tyle że w zeszłym roku nie znaleźliśmy szlaku(być może nie dość dokładnie szukaliśmy :) )
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Hvar - strona 49
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone