Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PysiaPysio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PysiaPysio » 19.07.2011 12:46

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
PysiaPysio napisał(a):Mamy pytanko... Kameralny z ładną plażą kemping na Hvarze kto może polecić....

Lili, Bojnić(a) Bad.

DZIĘKI Obrazekza informację co do Lili, ciekawe czy jest tam teraz duży tłok może ktoś niedawno był albo jest i wie??? z góry dziękuję i pozdrav :papa:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 25.07.2011 15:44

czy klubowicze posiadają zdjęcia :) z Zatoki ( Uvali Torac ) ? :) :D
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 26.07.2011 18:08

Tutaj
znajdziesz sporo fotek nie tylko z zatoki Torac. :)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 26.07.2011 18:11

Basik ale mnie intetesuję Zatoka Torac a tam są 4 zdjęcia :( :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 26.07.2011 18:32

Adam.B napisał(a):czy klubowicze posiadają zdjęcia :) z Zatoki ( Uvali Torac ) ? :) :D

Ja posiadam :D
Niestety trochę bardziej szare niż na stronce, którą podlinkowała Basia. Ale to był nasz jedyny pochmurny dzień na Hvarze...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrav :)
Ostatnio edytowano 24.02.2012 12:55 przez maslinka, łącznie edytowano 1 raz
Laliszon
Turysta
Urządzam koncert urodzinowy na Hvarze

Nieprzeczytany postnapisał(a) Laliszon » 29.07.2011 00:26

Marzyło mi się urządzenie niewielkiego koncertu w Starim Gradzie i udało się w tym roku wspólnie z zaprzyjaźnioną bazą nurkową Nautica(hotel helios) urządzamy kameralną imprezkę 5.08.2011 wieczorkiem, mam przyjemność zagrać tam parę dzwięków :-) i przy okazji urządzam swoje 40 urodziny. Wszystkich sympatyków nurkowania i wakacji na HVARZE serdecznie zapraszam, mile widziane pirackie przebranko, wjazd z własnym winkiem (kapslowanym :-) + smakołyki. Zabawa przy bałkańskiej muzyce :-)
http://www.youtube.com/watch?v=hzD7dZsqVbg

Obrazek
cappek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) cappek » 18.08.2011 17:24

Drodzy Miłośnicy Hvaru, już za tydzień mój pierwszy raz na tej pięknej wyspie - stanę się więc pełnoprawnym członkiem ;)

Wszystko już zaplanowane, wszystkie miejsca godne uwagi odnotowane. Jednym z punktów wycieczkowych będzie Split, ale bez samochodu, promem ze Starego Gradu. Czy moglibyście doradzić, gdzie można na cały dzień zostawić samochód w Starim Gradzie w miarę blisko portu i żeby nikomu auto nie wadziło?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.08.2011 20:47

cappek napisał(a):Drodzy Miłośnicy Hvaru, już za tydzień mój pierwszy raz na tej pięknej wyspie - stanę się więc pełnoprawnym członkiem ;)

Wszystko już zaplanowane, wszystkie miejsca godne uwagi odnotowane. Jednym z punktów wycieczkowych będzie Split, ale bez samochodu, promem ze Starego Gradu. Czy moglibyście doradzić, gdzie można na cały dzień zostawić samochód w Starim Gradzie w miarę blisko portu i żeby nikomu auto nie wadziło?

W porcie jest parking bezpłatny...choć niewielki.. ale o ile wrócisz do 21.00 w niedzielę, a do 22.00 w dzień powszedni, to po drugiej stronie drogi masz parking przed marketem Kerum (tylko uwaga, po zamknnięciu sklepu parking jest zamykany!).
Pozdrawiam
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 20.08.2011 16:26

Pani Kasieńko. Nie wiem czy uda nam się osobiście jeszcze zobaczyć przed naszym wyjazdem (wyjeżdżamy w poniedziałek 22.08.11.) dlatego mówię już dziś do widzenia dziękując za wszystkie tak drogocenne Pani rady i podpowiedzi, dzięki którym mogliśmy zwiedzić Hvar tak jak to tylko było możliwe.

Ps. Droga na Sv. Nicolę trochę się chyba musiała ostatnio popsuć, ale udało nam się wjechać... Widoki, że aż zatyka. Dla innych zainteresowanych polecam wjazd do Twierdzy Napoleona. Panorama palce lizać. Dzięki wskazówkom Kw dojechaliśmy tam bez najmniejszego problemu. :D
cappek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) cappek » 25.08.2011 21:54

No to nadszedł TEN dzień! Pojutrze o tej porze będziemy już po pierwszej hvarskiej kąpieli :D

Witaj, Hvarze!
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 10.09.2011 14:25

I po wakacjach :cry:
Fajniutki ten Hvar. Relacja będzie się rodzić w bólach ale powinna się do następnych wakacji wykluć.

Pani Kasiu, dziękuję za informacje dotyczące szeroko pojętej opieki zdrowotnej i leków dla małej.
Pozdrawiam
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 12.09.2011 05:34

No to i ja już mogę przystąpić do Szanownego Klubu. Właśnie wpatruję się w piękny widok... Sv. Nedjela :). Pozdrawiam Klubowiczów.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 12.09.2011 11:59

Aguha napisał(a):No to i ja już mogę przystąpić do Szanownego Klubu. Właśnie wpatruję się w piękny widok... Sv. Nedjela :). Pozdrawiam Klubowiczów.

Aguha, witaj po wakacjach! Złapałaś hvarskiego bakcyla? :D Czekamy na relację :D
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 12.09.2011 20:33

Maslinko, dzięki, ale ja jestem dopiero drugi dzień na Hvarze :lol: Czy muszę Wam mówić,że jest fantastycznie??? Nasi gospodarze, przemili ludzie, donoszą nam, że tegoroczny wrzesień jest jednym z najgorętszych na Hvarze 8O :lol: Serdecznie Was pozdrawiam i obiecuję nudną relację po powrocie. Nudną, bo będę piać z zachwytu. Hehehe, jeszcze nic nie widziałam, a już wsiąkłam.
My na tym forum nie jesteśmy normalni :twisted:
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 12.09.2011 21:30

Aguha napisał(a):jestem dopiero drugi dzień na Hvarze :lol:

:evil:
Wstydź się! Takie rzeczy pisać... I jeszcze się chichrać. Nieładnie.

PS Też byłem w tym roku pierwszy raz na Hvarze, wiem, jak tam jest - stąd ta zawiść ;) Są jednak zalety późnego wyjazdu na wakacje - cały lipiec i sierpień jest się PRZED urlopem...

Ja za to widziałem kwitnącą lawendę :lol: Pozdrawiam

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Hvar - strona 46
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone