Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ANOOK
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANOOK » 30.01.2025 07:53

Dziękuję za informację. Zmyliła mnie oferta na stronie ferryhopper.

,,Rozkład rejsów
Hvar Vis Częstotliwość rejsów: codziennie Pierwszy rejs: 10:35 Ostatni rejs: 10:35 Średni czas rejsu: 55m Przedział cenowy: € 25.00 - € 25.00
Vis Hvar Częstotliwość rejsów: codziennie Pierwszy rejs: 16:15 Ostatni rejs: 16:15 Średni czas rejsu: 55m Przedział cenowy: € 25.00 - € 25.00
Operawi TP-line"
Miałem w planie podobnie jak tkdiablo wypad na Vis ale wynika z Twoich informacji że raczej nic z tego nie wyjdzie.
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 30.01.2025 08:38

ANOOK napisał(a):Promy w sezonie kursują dwa razy dziennie. Odpływają z portu w Hvarze.

Ta, "Pierwszy rejs: 16:15 Ostatni rejs: 16:15" :rotfl:
Też żałuję, że nie ma sensownych połączeń między tymi wyspami.
Trzy lata temu zrobiłem sobie wycieczkę z Visu na Hvar.
Niestety dwa lata temu w drugą stronę nie było szans. Na tygodniową wycieczkę na Vis nie było już czasu ;)
tkdiablo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tkdiablo » 30.01.2025 14:32

ANOOK napisał(a):Dziękuję za informację. Zmyliła mnie oferta na stronie ferryhopper.

,,Rozkład rejsów
Hvar Vis Częstotliwość rejsów: codziennie Pierwszy rejs: 10:35 Ostatni rejs: 10:35 Średni czas rejsu: 55m Przedział cenowy: € 25.00 - € 25.00
Vis Hvar Częstotliwość rejsów: codziennie Pierwszy rejs: 16:15 Ostatni rejs: 16:15 Średni czas rejsu: 55m Przedział cenowy: € 25.00 - € 25.00
Operawi TP-line"
Miałem w planie podobnie jak tkdiablo wypad na Vis ale wynika z Twoich informacji że raczej nic z tego nie wyjdzie.

Też na to trafiłem i to czytałem ale przy próbie rezerwacji biletów wyświetliło, że nie ma takiego połączenia czy że nie może znaleźć. Mimo wszystko dzięki za pomoc.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Hvar - strona 422
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone