zyziozie napisał(a):W niedzielę kończymy 2-tygodniowy pobyt we Vrboskiej. W porównaniu do poprzednich pobytów (2022, 2021 i 2020) zauważyłem znaczący wzrost obecności turystów z USA. Ciekawe skąd taki wzrost popularności Hvaru?
zyziozie napisał(a):W niedzielę kończymy 2-tygodniowy pobyt we Vrboskiej. W porównaniu do poprzednich pobytów (2022, 2021 i 2020) zauważyłem znaczący wzrost obecności turystów z USA. (...)
Może ktoś ma podobne?
gosciuwa napisał(a):Poszukuję sprawdzonych noclegów na Hvar, obowiązkowo musi być to na "dole" wyspy, południu - nie od strony "lądu".
pawlito31 napisał(a):Witam wszystkich . Jadę drugi raz na hvar . Zakwaterowanie Stary Grad . Jadę ze znajomymi i chcę im pokazać to co najlepsze chodzi o plaże. Jakie jest wasze top 10 na Hvarze? Chcę wynająć łódź więc trudno dostępne miejsca też możemy zwiedzić i tu moje drugie pytanie czy przy wynajmie trzeba zostawić dowód czy może biorą kaucję? nigdy nie wynajmowałem i nie wiem jakie mają zwyczaje. pozdrawiam i do zobaczenia za miesiąc
te kiero napisał(a):pawlito31 napisał(a):Witam wszystkich . Jadę drugi raz na hvar . Zakwaterowanie Stary Grad . Jadę ze znajomymi i chcę im pokazać to co najlepsze chodzi o plaże. Jakie jest wasze top 10 na Hvarze? Chcę wynająć łódź więc trudno dostępne miejsca też możemy zwiedzić i tu moje drugie pytanie czy przy wynajmie trzeba zostawić dowód czy może biorą kaucję? nigdy nie wynajmowałem i nie wiem jakie mają zwyczaje. pozdrawiam i do zobaczenia za miesiąc
Ja polecę dwie:
-Kucac:
https://www.google.com/search?q=kucac+b ... e&ie=UTF-8
-Mniejsza z Małej Stinivy
majeczka napisał(a):...Cóż mogę polecić Ci apartamenty oraz kameralne plaże w Bojanič Bad, Ivan Dolač i Sveta Nedelja.
...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne