napisał(a) wiolek_lp » 19.06.2023 11:47
mchrob napisał(a):Co do peki to mogę ze swojej strony polecić konobę Bolat, szczególnie jeśli ktoś będzie stacjonował we wschodniej części Hvaru
Świetna cena, ciekaw czy w tym roku się otworzą. Chociaż może cena wynika właśnie z miejsca, jednak ze Starego Gradu godzina drogi
My w zeszłym roku mieliśmy w Kokocie takie, to dla 2 osób. Jagnięcina jeszcze lepsza niż w Jablanicy w BiH
I sprawdziłam cennik, i ta z ośmiornicy kosztowała rok temu 320 kun ( byłam przekonana, że 300 ) teraz w przeliczeniu na kuny kosztuje 375
mchrob czy stołowaliście się w Baranji ( widziałam Twój komentarz na bo..ing apartamentów w Karanac
) rozważam w którym miejscu tam zjeść
empire13 napisał(a):Ja to mam chyba pecha w temacie plaż.
Wczoraj M. Stiniva (większa plaża). Szału nie zrobiła. Życie podwodne słabe. Wszystko byłoby jednak ok gdyby nie śmieci. Podjechałem do plaży obok. Zečja plaža zagracona i zaśmiecona.
Dzisiaj cast away. Niestety miejscami sporo piany i dziwny kolor.
Kurcze to faktycznie słabo
Oby kolejne okazały się lepsze... Na Zecji nigdy nie byłam a planowałam zerknąć tego roku, ale jak śmietnisko to nie wiem czy jest sens
Poleciłabym Ci piękną plażę, ale nie koniecznie chciałabym żebyś mnie wyklinał za drogę
Bo dla niektórych mogłaby być dramatyczna, jeśli ktoś uważa że na Pokrivenik jest jakikolwiek problem czy trudniość, to tam padłby na zawał
No i na pewno nie dla aut z niskim zawieszeniem
Co do parkingu to można sprawdzić jeszcze tutaj, jak nie stacjonowaliśmy w SG to tu zawsze parkowaliśmy
https://goo.gl/maps/EHsCEHMqpQSFi3W9A