Cześć,
Mam na liście i właśnie czytam
Utwierdzam się w przekonaniu, ze Vrboska to słuszny wybór
Pozostaje teraz znalezienie odpowiedniej kwatery
madlen82 napisał(a):Notuję namiary na piękne plaże, przydatne informacje, szczególne podziękowania dla maslinki - Jek relacje są nieocenioną kopalnią wiedzy...
madlen82 napisał(a):Maslinka w swojej relacji wspominała o uvali Maslinica, która powinna być gdzieś w pobliżu ale nie mogę jej zlokalizować na gmap
MonikaK napisał(a):Drodzy miłośnicy wyspy Hvar.
Rok temu spędziłam dwa tygodnie na Hvarze i jest to dla mnie miejsce idealne. Mimo, że to był mój 5 pobyt w CRO to tu odkryłam jej inne oblicze i naprawdę się zakochałam.
Mam teraz pytanie. Gdzie jeszcze znajdę coś choć w połowie takiego jak Hvar. Jak jego dzikie plaże, zatoczki, drogi, urokliwe miasteczka, przyroda. Gdzie jest szansa bywać codziennie na innej płazy i za każdym razem piać z zachwytu.
Trochę się boję ze nie znajdę już nic takiego . Nie koniecznie chcę wracać w to samo miejsce. Póki co zaczynam zgłębiać temat Pelejsacu, Korculi. Pag ponoć ma dużo pięknych plaż ale księżycowy klimat mnie odstrasza. Pragnę zieleni.
Może coś podpowiecie?
wiolek_lp napisał(a):W zeszłym roku mocno przejechałam się na Peljesaczu, i gdyby nie to, że po nim pojechaliśmy już w znane i sprawdzone miejsce na Braci, to wracałabym z mocnym niesmakiem wakacyjnym
MonikaK napisał(a):
Mam teraz pytanie. Gdzie jeszcze znajdę coś choć w połowie takiego jak Hvar. Jak jego dzikie plaże, zatoczki, drogi, urokliwe miasteczka, przyroda. Gdzie jest szansa bywać codziennie na innej płazy i za każdym razem piać z zachwytu.
Trochę się boję ze nie znajdę już nic takiego . Nie koniecznie chcę wracać w to samo miejsce. Póki co zaczynam zgłębiać temat Pelejsacu, Korculi. Pag ponoć ma dużo pięknych plaż ale księżycowy klimat mnie odstrasza. Pragnę zieleni.
Może coś podpowiecie?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne