Dziękuję, Kasiu. Niestety, nie mogę tam znaleźć informacji o czasie wyjścia na szczyt tą stromą starą drogą z Bolu.
Kiedy patrzę na zdjęcia, nie wydaje się to zbyt daleko (Zlatni Rat widać jak na dłoni), ale wolałbym się upewnić...
kulka53 napisał(a):Krzychooo napisał(a):nie mogę tam znaleźć informacji o czasie wyjścia na szczyt tą stromą starą drogą z Bolu.
Tutaj jest jakaś informacja....
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):To samo podlinkowałam na poprzedniej stronie.. ale tam zero info o orentacyjnym czasie...
kulka53 napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):To samo podlinkowałam na poprzedniej stronie.. ale tam zero info o orentacyjnym czasie...
Info o czasie przejścia co prawda było, na mapce, ale mocno nieprawdziwe moim zdaniem. 50 min na przejście około 600 m pod górę to niewykonalne dla przeciętnego turysty. 2 godziny, jak najbardziej.
A strona "plsavez" bardzo fajna, nie znałem jej.
Pzdr
Basiulinek napisał(a):Taki maly "cukiereczek"
Zdjecie tunelu Pitve z 1968 roku. Zapozyczone z czeskiego forum.
http://img683.imageshack.us/img683/9070/foto1vxa.jpg
Pozdrawiam wszystkich Milosnikow!
Krzychooo napisał(a):Świetnie, o to mi chodziło. Jeszcze raz serdeczne dzięki!
Krzychooo napisał(a):Jeszcze tylko jedno i dam Wam spokój. Czy można kupić w Jelsie bilet powrotny?
cappek napisał(a):Tak się zastanawiam... czy w związku z zamieszkami w Egipcie, w Tunezji i w innych krajach południowych, turyści nie ruszą tłumnie do Chorwacji? I właśnie na Hvar? I nie zajmą wszystkich kwater w ostatnim tygodniu sierpnia i pierwszym września?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne