napisał(a) cappek » 26.04.2011 11:43
Witajcie,
przebrnęłam przez wszystkie strony tego tematu, przeczytałam mnóstwo Waszych relacji i jestem zachwycona! Chłonę wszystkie informacje o Hvarze, chłonę, przetwarzam, chłonę, przetwarzam, zapamiętuję, zapominam, chłonę, przetwarzam, na nowo zapamiętuję i tak na okrągło :D
Chciałabym dołączyć do Klubu, mimo że na Hvarze jeszcze nie byłam. Wybieramy się z chłopakiem we wrześniu i już nie mogę się doczekać :)
Początkowo myślałam: wyspa? Co można robić na wyspie? Zwiedzimy Hvar i Stari Grad i będziemy się nudzić, ale po prześledzeniu wielu wątków i relacji na ten temat zaczynam się obawiać, że braknie tych 14 dni na zobaczenie wszystkiego, co by się chciało, a jeszcze na koniec wyjazdu chcielibyśmy "zahaczyć" o Dubrovnik i Plitwickie Jeziora ;) aaaaach, pięknie będzie i z przyjemnością opiszę swoje wspomnienia z Hvaru :D ale to dopiero pod koniec września. A tymczasem dalej cieszę oczy Waszymi zdjęciami i opisami...
Mam do Was jedno pytanie - czy na południowej stronie wyspy można posnurkować i pooglądać jakieś żyjątka wodne?