rufus295 napisał(a):Da się, górą. Ale droga słabej jakości. A dlaczego nie tunelem?
Chodzi o aspekt krajobrazowy. Tunelem można w jedną stronę.
m@rek napisał(a):roman6 napisał(a):rufus295 napisał(a):Da się, górą. Ale droga słabej jakości. A dlaczego nie tunelem?
Chodzi o aspekt krajobrazowy. Tunelem można w jedną stronę.
w takim razie nic tylko jechać, aspert krajobrazowy i nie tylko murowany
kuczi74 napisał(a):Witam. Jutro wracamy do Polski, będziemy chcieli płynąć promem Stari Grad- Split o 7.45.
I zastanawiam się czy na pewno o 7.00 rano kupię bilety na prom, czy kasa o tej 7.00 będzie czynna, czy może muszę zrobić to dzień wcześniej?
mchrob napisał(a):kuczi74 napisał(a):Witam. Jutro wracamy do Polski, będziemy chcieli płynąć promem Stari Grad- Split o 7.45.
I zastanawiam się czy na pewno o 7.00 rano kupię bilety na prom, czy kasa o tej 7.00 będzie czynna, czy może muszę zrobić to dzień wcześniej?
Kup przez internet, bilet wystarczy mieć w telefonie.
Inde napisał(a):Opłynęliśmy jachcikiem w czwartek południową część Hvaru. Podpływaliśmy do plażyczek i wpływaliśmy do portów. Jelsa, Verboska... ale wejście do portu w Starim Gradzie zrobiło na mnie super wrażenie. Prawie jakby się wpływało do Wenecji Będzie się śniło latami!
Bravik napisał(a):Inde napisał(a):Opłynęliśmy jachcikiem w czwartek południową część Hvaru. Podpływaliśmy do plażyczek i wpływaliśmy do portów. Jelsa, Verboska... ale wejście do portu w Starim Gradzie zrobiło na mnie super wrażenie. Prawie jakby się wpływało do Wenecji Będzie się śniło latami!
A nie północną ?
Inde napisał(a):Bravik napisał(a):Inde napisał(a):Opłynęliśmy jachcikiem w czwartek południową część Hvaru. Podpływaliśmy do plażyczek i wpływaliśmy do portów. Jelsa, Verboska... ale wejście do portu w Starim Gradzie zrobiło na mnie super wrażenie. Prawie jakby się wpływało do Wenecji Będzie się śniło latami!
A nie północną ?
Yyyy fakt Chorwaci są lepsi, u nich w prawo to prosto, a wrzesień to październik! Można się pomylić
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne