te kiero napisał(a):Dzięki. Wiedziałem, że mogę na Was liczyć.
Dla mnie to ogólnie nie problem od początku.
Po filmie @mchrob stwierdzam jednak, że dla pewnej Pani będzie to extremum i rejczel dojedziemy tylko do Luciscy.
karin74 napisał(a):Kochani bardzo proszę Was o pomoc. Czy orientujecie sie czy w najblizszym czasie jest organizowana w Jelsie albo w Vrbosce Ribarska noć?....znajomi pojechali na zorganizowane wczasy do Vrboski....
Rudiok napisał(a):Pytanko, czy teraz na Hvarze jest szansa znaleźć kwitnące pola lawendy? Macie jakieś polecane miejscówki?
karin74 napisał(a):Kochani bardzo proszę Was o pomoc. Czy orientujecie sie czy w najblizszym czasie jest organizowana w Jelsie albo w Vrbosce Ribarska noć?....znajomi pojechali na zorganizowane wczasy do Vrboski....
Ps..dziekuje Bravik bo dzieki Tobie pojechali dzisiaj do Hvaru i bardzo im sie podobało. ..
maslinka napisał(a):karin74 napisał(a):Kochani bardzo proszę Was o pomoc. Czy orientujecie sie czy w najblizszym czasie jest organizowana w Jelsie albo w Vrbosce Ribarska noć?....znajomi pojechali na zorganizowane wczasy do Vrboski....
te kiero napisał(a):Witam.
Napiszta ludy jakimi autami przejechaliście szutrem od Dubovicy do Sv.Nedelj.
Gdybym dalej miał wszędobylski łazik Meggy z dość wysokim prześwitem to bym nie pytał, ale jest niższa Octavka.
henius34 napisał(a):te kiero napisał(a):Witam.
Napiszta ludy jakimi autami przejechaliście szutrem od Dubovicy do Sv.Nedelj.
Gdybym dalej miał wszędobylski łazik Meggy z dość wysokim prześwitem to bym nie pytał, ale jest niższa Octavka.
Ford Mondeo kombi w zeszłym roku. Jechałem tą drogą dwa razy w 2011 i rok temu. Uważam, że teraz jest dużo gorzej niż 10 lat temu. Okej, droga jest poszerzona, ale leżą na niej kamienie podobne jak na podkładach kolejowych.
Rudiok napisał(a):Pytanko, czy teraz na Hvarze jest szansa znaleźć kwitnące pola lawendy? Macie jakieś polecane miejscówki?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne