karin74 napisał(a):Ja po relacji Habanero
plaze-na-hvarze-2019-t55458.html
zakochałam się w Vrbosce i tam jedziemy
Podobnie jak my, z tym że my bardziej w rozkroku . Jedna noga w Vrbosce, druga w Jelsie.
karin74 napisał(a):Ja po relacji Habanero
Bravik napisał(a):PJazz napisał(a): (...)Kwaterkę miałem w pierwszej linii brzegowej, w dzielnicy Vitarnija.(...)
Właśnie w uvali Vitarnija będzie "centrum" tego mojego szpagatu.
karin74 napisał(a):Myśleliśmy o tej kwaterkę...ale Konrad dokonał tego , że tak spodobała nam się Vrboska....no i mamy jechać...hihi fakt...jedziemy już o ubiegłego roku...mam nadzieję że dojedziemy
Bravik napisał(a):Do Vrboski mamy 2,5 km, do Jelsy 2 km, do wody 30 m. A, i skuter pod drzwiami. Znaczy optymalnie.karin74 napisał(a):Myśleliśmy o tej kwaterkę...ale Konrad dokonał tego , że tak spodobała nam się Vrboska....no i mamy jechać...hihi fakt...jedziemy już o ubiegłego roku...mam nadzieję że dojedziemy
My na wyspy wybieraliśmy się już od dłuższego czasu. I wreszcie będziemy.
Bravik napisał(a):karin74 napisał(a):Ja po relacji Habanero
Podobnie jak my, z tym że my bardziej w rozkroku . Jedna noga w Vrbosce, druga w Jelsie.
PJazz napisał(a):Przez kilka lat jeździłem do Jelsy, którą jestem oczarowany. Kwaterkę miałem w pierwszej linii brzegowej, w dzielnicy Vitarnija. Niestety, rok temu całą wille kupili Niemcy. Na inne podobne miejscówki niestety mnie nie stać. Ale Jelsę polecam każdemu. Świetne trasy rowerowe wzdłuż wybrzeża między Jelsą a Vrbośką, urocze miejsca do spacerowania, A Jelsa? Dużo fajnych sklepików, świetne knajpy na każdą kieszeń...o kurczę, za rok tam jadę.
Magda O. napisał(a):PJazz napisał(a):Przez kilka lat jeździłem do Jelsy, którą jestem oczarowany. Kwaterkę miałem w pierwszej linii brzegowej, w dzielnicy Vitarnija. Niestety, rok temu całą wille kupili Niemcy. Na inne podobne miejscówki niestety mnie nie stać. Ale Jelsę polecam każdemu. Świetne trasy rowerowe wzdłuż wybrzeża między Jelsą a Vrbośką, urocze miejsca do spacerowania, A Jelsa? Dużo fajnych sklepików, świetne knajpy na każdą kieszeń...o kurczę, za rok tam jadę.
Czy w Jelsie jest wypożyczalnia rowerów?
Bravik napisał(a):Magda O. napisał(a):PJazz napisał(a):Przez kilka lat jeździłem do Jelsy, którą jestem oczarowany. Kwaterkę miałem w pierwszej linii brzegowej, w dzielnicy Vitarnija. Niestety, rok temu całą wille kupili Niemcy. Na inne podobne miejscówki niestety mnie nie stać. Ale Jelsę polecam każdemu. Świetne trasy rowerowe wzdłuż wybrzeża między Jelsą a Vrbośką, urocze miejsca do spacerowania, A Jelsa? Dużo fajnych sklepików, świetne knajpy na każdą kieszeń...o kurczę, za rok tam jadę.
Czy w Jelsie jest wypożyczalnia rowerów?
Jest.