Bravik napisał(a):PJazz napisał(a):Na kole tam nie przejedziesz.
Myślałem o skuterze.
Co jest powodem zakazu?
Brak wentylacji.
Habanero napisał(a):Bravik napisał(a):PJazz napisał(a):Na kole tam nie przejedziesz.
Myślałem o skuterze.
Co jest powodem zakazu?
Brak wentylacji.
Bravik napisał(a):Habanero napisał(a):Bravik napisał(a):PJazz napisał(a):Na kole tam nie przejedziesz.
Myślałem o skuterze.
Co jest powodem zakazu?
Brak wentylacji.
Podglądam na GoogleMaps, przy południowym wjeździe nie ma znaków zakazu. A quadem można? Bo jeśli tak, to trochę bez sensu.
PJazz napisał(a):O to musisz zapytać autora zakazów. Ja tam nie widzę problemu z jazdą skuterem. Ze względu na ruch wahadłowy, rowery spowalniają resztę pojazdów. To jest, oczywiście, moja subiektywna opinia.
naszastruga napisał(a):bledzik napisał(a):Jakie są najciekawsze / najładniejsze plaże w mieście HVAR ?
W samym mieście nie na jako takich plaż, a na pewno nie są lafne6. Betonowe platformy i ze trzy żwirowe zatoczki przy hotelach, zastawione leżakami. W sezonie tłok. To już lepiej chyba podjechać do Milny, Zarace, Dubovicy, albo popłynąć na wysepki niedaleko miasta.
remikrmk napisał(a):Jako, że okolice za tunelem (Zavala, Ivan Dolac) na przełomie czerwca/lipca są praktycznie wykupione, w moim budżecie, zwracam się z pytaniem czy Jelsa/Vrboska to dobry wybór na wyjazd z dwójką dzieciaków (6lat i rok)? Szukam porady gdzie się udać aby móc w zasięgu spaceru skorzystać ze spokojnej plaży (żwirowej, nie skalistej), wieczorem móc długo pospacerować z wózkiem i przy okazji mieć gdzie zjeść i zrobić zakupy. Resztę atrakcji leniwie odwiedzimy samochodem.
Pytałem w innym temacie ale dostałem odpowiedź tylko o Riwierze Makarskiej więc proszę o wyrozumiałość
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne