napisał(a) tranquilo » 11.09.2020 19:32
tranquilo napisał(a):robertms napisał(a):Patrzac na GM-SV, to chyba młoda restauracja. Peke zamawialismy dzien wczesniej, podane na konkretna godzine, winko dobre. Fajnie.
Ryb sprobuje za rok...
No możliwe, zresztą tak wygląda, ale napewno w 2018 już działała bo tam szamałem i to nie raz. Ale za rok, spróbuję tak jak mówisz. Zamówię dzień wcześniej na godzinę:)
Jednak stwierdziłem że nie będę roku czekał i zamówiłem kolację na dzień przed wyjazdem.
Obie peki pyszne, ale przede wszystkim ośmiornica jak dla mnie fantastyczna.
Dzięki za podpowiedź.
No i plany były żeby za rok jednak gdzie indziej pojedziemy, ale będzie trzeba wrócić na Hvar, bo moja szanowna druga połówka postanowiła że musi wrócić na tą ośmiornicę (wiem wiem że gdzie indziej też podają, ale tak mamy że jak coś nam spasuje to nie chcemy miejsca zmieniać z obawy że będzie gorzej),
oraz do jednej knajpki w Stari Gradzie. Przy okazji polecę: Restauracja NOOK, w jednej z uliczek przy porcie. Knajpka otwarta 15 lipca tego roku. Kelnerka (współwłaścicielka) opowiadała nam o tym jak to otwierali, ale to mniej ważne. Tam jedzonko też pyszne, menu trochę bardziej urozmaicone, ale nie do przesady, dlatego chcemy tam wrócić.