Zosia i Piotrek napisał(a):Aż się zalogowałem po dłuższej przerwie żeby połączyć się z Tobą w bólu po stracie obrączki. Ja swoją straciłem w Ivan Dolac w zeszłym roku, codziennie przekopywałem żwirek niestety bezskutecznie. Od 5 września będę w ID, napisz która plaża, będę miał oczy szeroko otwarte . Gdybyś w międzyczasie dowiedział się od miejscowych o innych obrączkach znalezionych to proszę napisz bo ja cały czas mam nadzieję że ktoś ją znalazł i gdzieś zostawił. Powodzenia.
tranquilo napisał(a):Kto poleci w Jelsie miejsce gdzie można zjeść dobre mule i inne dobre owoce morza??
robertms napisał(a):tranquilo napisał(a):Kto poleci w Jelsie miejsce gdzie można zjeść dobre mule i inne dobre owoce morza??
Nie wiem, jak w Jelsie, ale probowaliscie po sąsiedzku?:
https://www.google.pl/maps/place/Restor ... 16.6345668
Np. obie wersje peki warte sprobowania oraz naleśniki...
robertms napisał(a):Patrzac na GM-SV, to chyba młoda restauracja. Peke zamawialismy dzien wczesniej, podane na konkretna godzine, winko dobre. Fajnie.
Ryb sprobuje za rok...
tranquilo napisał(a):robertms napisał(a):Patrzac na GM-SV, to chyba młoda restauracja. Peke zamawialismy dzien wczesniej, podane na konkretna godzine, winko dobre. Fajnie.
Ryb sprobuje za rok...
No możliwe, zresztą tak wygląda, ale napewno w 2018 już działała bo tam szamałem i to nie raz. Ale za rok, spróbuję tak jak mówisz. Zamówię dzień wcześniej na godzinę:)
katjes napisał(a):Miłośnicy wyspy Hvar, czy ktoś z Was...stali bywalcy mogą podpowiedzieć czy Jelsa na pierwszy pobyt na Hvarze to dobry wybór? Obecnie stacjonujemy od tygodnia w Baskiej Vodzie ale w poniedziałek zmieniamy miejscówkę i pomysl jest na Hvar Ktoś doradzi?
BMC napisał(a):Czy macie sprawdzone miejsce na zakup oliwy na wyspie?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne