Bidon napisał(a):https://magazin.hrt.hr/598088/price-iz-hrvatske/starogradsko-polje-i-zemlja-zlata-vrijedna
agata26061 napisał(a):Faktycznie przyjemny nastrój tej jaskini bije z Twoich zdjęć. Tak mi przyszło na myśl, że mogłaby być ciekawa sceneria dla jakiegoś filmu.
Beatka73 napisał(a):agata26061 napisał(a):Faktycznie przyjemny nastrój tej jaskini bije z Twoich zdjęć. Tak mi przyszło na myśl, że mogłaby być ciekawa sceneria dla jakiegoś filmu.
Jeśli mogę wtrącić troszkę prywaty to my Agatko użyliśmy scenerii jaskini do małej sesji po komunii córki. Targaliśmy sukienkę i gadżety pod górę, było śmiesznie
ZytaS napisał(a):Było przepięknie, jaki super pomysł Pewnie znajdzie się co najmniej kilku naśladowców
CROberto napisał(a):Kolejne kadry ,bardzo ładneZytaS napisał(a):Było przepięknie, jaki super pomysł Pewnie znajdzie się co najmniej kilku naśladowców
Fajne zdjęcie.
Siedem lat temu,ja byłem naśladowcą...
Gdy zobaczyłem przepiękne zdjęcia w relacji muliness - to po komuni swojej córki ,zrobiliśmy sesję w Tucepi.
Jest w jednej z moich relacji...
Potwierdzam - pomysł świetny.
Beatka73 napisał(a):CROberto napisał(a):Kolejne kadry ,bardzo ładneZytaS napisał(a):Było przepięknie, jaki super pomysł Pewnie znajdzie się co najmniej kilku naśladowców
Fajne zdjęcie.
Siedem lat temu,ja byłem naśladowcą...
Gdy zobaczyłem przepiękne zdjęcia w relacji muliness - to po komuni swojej córki ,zrobiliśmy sesję w Tucepi.
Jest w jednej z moich relacji...
Potwierdzam - pomysł świetny.
O, to jestem ciekawa jak Wam wyszły zdjęcia, idę szukać relacji .W Croscenerii naprawdę wychodzą przepiękne zdjęcia
CROberto napisał(a):Waldek, wybacz ale inaczej ,nie mam jak dziewczyn pokierować...
co-nam-w-duszy-gra-i-jak-to-sie-zaczelo-t35958-720.html
bluesman napisał(a):Mam mieszane uczucia i nie wiem czemu ma to służyć. Pierwsza Komunia to nie epatowanie młodą modelką w plenerach. Moim zdaniem zatraca się i profanuje całą uroczystość w imię czego ? Gdzie duchowość i ta chwila w trakcie i tuż po ?
Stwierdzenie "było śmiesznie" to o co chodziło ?
bluesman napisał(a):Mam mieszane uczucia i nie wiem czemu ma to służyć. Pierwsza Komunia to nie epatowanie młodą modelką w plenerach. Moim zdaniem zatraca się i profanuje całą uroczystość w imię czego ? Gdzie duchowość i ta chwila w trakcie i tuż po ?
Stwierdzenie "było śmiesznie" to o co chodziło ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne