kaeres napisał(a):W Cro bez klimy...
Lepiej mieć i nie używać niż pamiętać tylko jedno z wakacji - okropny upał nawet przy śniadaniu.
I to jest mój jedyny dylemat dotyczący tego apartmanu ...
pozdrawiam, Michał
Określenie część Jelsy niekoniecznie trafne bo to w sumie kawał od Jelsymajkik75 napisał(a): Ktoś, coś miał jakieś doświadczenia w częścią Jelsy o nazwie Prapatna ? Generalnie google pokazują "beach Prapatna".
gusia-s napisał(a):Określenie część Jelsy niekoniecznie trafne bo to w sumie kawał od Jelsymajkik75 napisał(a): Ktoś, coś miał jakieś doświadczenia w częścią Jelsy o nazwie Prapatna ? Generalnie google pokazują "beach Prapatna".
A odnośnie klimy ... jeszcze nigdy na kempingu mi nie było za gorąco
W przyczepie nie mam klimatyzatora, czasem użyjemy wentylator i tyle.
Wydaje mi się, że mimo wszystko w apartamentach kamiennych domków jest chłodniej niż w namiocie czy przyczepie.
Poczytaj kilka relacji z Hvaru i z Jelsy i wyrobisz sobie zdanie czy ta miejscowość Ci pasje, wpisz w wyszukiwarkę Jelsa i już.... Inna miejscowość, gdzie coś się wieczorem dzieje (ze zwiedzaniem to nie przesadzajmy, jeden wieczór i wszystko się zwiedzi) to Stari Grad i Hvar (tunadia2014 napisał(a):Witam serdecznie, bardzo Was proszę o namiary na miejscowość na wyspie Hvar aby można było wieczorem gdzieś wyjść, coś pozwiedzać ??? Myślałam o Jelsa??? Proszę o porady
piekara114 napisał(a):Poczytaj kilka relacji z Hvaru i z Jelsy i wyrobisz sobie zdanie czy ta miejscowość Ci pasje, wpisz w wyszukiwarkę Jelsa i już.... Inna miejscowość, gdzie coś się wieczorem dzieje (ze zwiedzaniem to nie przesadzajmy, jeden wieczór i wszystko się zwiedzi) to Stari Grad i Hvar (tunadia2014 napisał(a):Witam serdecznie, bardzo Was proszę o namiary na miejscowość na wyspie Hvar aby można było wieczorem gdzieś wyjść, coś pozwiedzać ??? Myślałam o Jelsa??? Proszę o porady
wieczory i wszystko zwiedzisz).
marze_na napisał(a):Pomocy! Poszukuję mapy wyspy Hvar .
Latał swego czasu po forum link do mapy, ale że była zamieszczona na fotosiku czy innym fmixie niestety wyparowała.
Ściągnął ktoś może i mógłby się podzielić?
piekara114 napisał(a):
Marzena, może to Ci się też przyda.
marze_na napisał(a):Pomocy! Poszukuję mapy wyspy Hvar .
Latał swego czasu po forum link do mapy, ale że była zamieszczona na fotosiku czy innym fmixie niestety wyparowała.
Ściągnął ktoś może i mógłby się podzielić?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne