Ładną ma skórkęHabanero napisał(a): No to miałeś szczęście, bo atak na Ciebie przepuścił poskok
Jadowite bydle
elka21 napisał(a):A coś bardziej dokładniej (miejscowość), bo nadal nie wiadomo gdzie.
Myślę, że warto o takich rzeczach pisać, ponieważ, nie spotyka się ich na każdym kroku.
mentos napisał(a):No tak, zaraz przeczytamy, że siatki czy wędkarze to holokaust zwierząt morskich . "Patologia" - ludzie to uwielbiają przesadne pojęcia. Co w tym złego, że dziecko złowi rybkę, kraba czy rozgwiazdę? Poogląda i wypuści. Moja córa całe dnie z avatarką i siatką spędzała dzięki temu w wodzie, dotknąć nie dała patykiem wyłowionego stwora bo mu krzywdę zrobię. Pooglądała, pofotogafowała i wio do wody spowrotem. Widziałeś dzieci które wyłowią rybę i tłuką ją kamieniem czy trzymają na słońcu by wyschła? No i jak zjem pyszną rybkę w konobie to powinienem kelnerowi sprzedać tekst, że jest wraz z rybakiem i kucharzem nienawistnikiem i okrutnikiem bo dręczy zwierzęta?
henius34 napisał(a):Patol jestem, kupiłem dziecku taką siatkę, ale nie do znęcania, tylko do złowienia a później wypuszczenia do wody....
Bravik napisał(a):Dla mnie patologią staje się powoli porąbana poprawność niektórych. Jeśli poznawcze zabawy dzieci to dla Ciebie jedna z większych patologi w Chorwacji, to współczuję sposobu postrzegania współczesnego świata. À propos - jesteś ojcem?
Bravik napisał(a):elka21 napisał(a):A coś bardziej dokładniej (miejscowość), bo nadal nie wiadomo gdzie.
Myślę, że warto o takich rzeczach pisać, ponieważ, nie spotyka się ich na każdym kroku.
Podglądając metadane zdjęcia, to raczej jest to stara sprawa. Podejrzewam że jeżeli nie rzucił się komuś na łańcuch w rowerze , to przepełzł był już ze Starego Gradu do Sučuraja.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne