Pilne pytanie mam
Gdzie w Jelsie/Vrboskiej/SG lub bliskich okolicach polecacie kupić dobrą oliwę w dobrej cenie?
Muszę dziś wieczorem kupić, bo jutro już wyjeżdżamy
Już dopiero przyjechaliściecorrina napisał(a):Pilne pytanie mam
Gdzie w Jelsie/Vrboskiej/SG lub bliskich okolicach polecacie kupić dobrą oliwę w dobrej cenie?
Muszę dziś wieczorem kupić, bo jutro już wyjeżdżamy
Natko_ napisał(a):Apartmani Gloria Zastrazisce Pokrivenik
Nie jest to sam Veli Pokrivenik, tylko jego zachodnie ramię.
Duże zakupy Jelsa, ale pieczywo i mały market przy głównej drodze, więc ok. 5 km od domu.
Konoba jedna - 300m, ale wpław Na szczęście z dowozem i dowozem łódką.
Do głównego Pokrivenika też transport wodą na miejscu.
Dam apartament bajka - nie ma tylko pralki i zmywarki, ale to tylko wakacje
Strasznie mi szkoda, że jutro go opuszczamy
empire13 napisał(a):M4rc0 napisał(a):Dzieci łapały kraby, ryby, rozgwiazdy, jeżowce.
Dla mnie to jest jedna z większych patologii w Chorwacji. Kupowaniu dzieciom siatek aby się znęcały nad zwierzętami.
empire13 napisał(a):M4rc0 napisał(a):Dzieci łapały kraby, ryby, rozgwiazdy, jeżowce.
Dla mnie to jest jedna z większych patologii w Chorwacji. Kupowaniu dzieciom siatek aby się znęcały nad zwierzętami.
mentos napisał(a):
BTW zwierzątek. Wprawdzie nie Hvar, ale też Chorwacja, Biokovo. Taki oto stwór "patolog", z pobocznych krzaków jak przejeżdżałem, chciał "udręczyć" mnie swym ukąszeniem . Niestety źle wycyrklował moją kostkę która była ruchoma bo mieliła pedały, przestrzelił i łbem w szprychy wleciał. Trup na miejscu. Musiałem go wyplątywać z koła. Tak z metr miał, nie wiem, jakiś jadowity koleś?
henius34 napisał(a):empire13 napisał(a):M4rc0 napisał(a):Dzieci łapały kraby, ryby, rozgwiazdy, jeżowce.
Patol jestem, kupiłem dziecku taką siatkę, ale nie do znęcania, tylko do złowienia a później wypuszczenia do wody....
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne