Ruch1920 napisał(a):Witam.Macie może jakiś namiar w Ivan Dolac na miejscowego który wozi na Scedro?
Pytałeś mnie o ribarski večer ... był/będzie
Ruch1920 napisał(a):Witam.Macie może jakiś namiar w Ivan Dolac na miejscowego który wozi na Scedro?
Ruch1920 napisał(a):Janusz mam jeszcze pytanie czy w Zavali jest bankomat bo znalazłem taką informację na google ale nie wiem czy jeszcze jest aktualna?
Janusz Bajcer napisał(a):Ruch1920 napisał(a):Janusz mam jeszcze pytanie czy w Zavali jest bankomat bo znalazłem taką informację na google ale nie wiem czy jeszcze jest aktualna?
Nie szukałem bankomatu w Zavali, więc niestety nie wiem czy jest.
Jeśli jest, to pewnie gdzieś przy porcie.
Janusz Bajcer napisał(a):Ruch1920 napisał(a):Janusz mam jeszcze pytanie czy w Zavali jest bankomat bo znalazłem taką informację na google ale nie wiem czy jeszcze jest aktualna?
Nie szukałem bankomatu w Zavali, więc niestety nie wiem czy jest.
Jeśli jest, to pewnie gdzieś przy porcie.
mjak napisał(a):Cześć i pozdrowienia z Jelsy. Ja po raz czwarty w Cro. Aktualnie od dwóch dni na HVAR i jestem zdziwiony, jak ubogie w muszle czy skorupy jeżowców są tutejsze wody. Na plażach Jelsy nie znalazłem nic poza omulonymi już i zwapniałymi muszlami. Szukam na głębokościach do ok. 6metrów. Na Riwierze Makarskiej, wyspie Brać czy Murterze było tego dużo i w sumie dla mnie największa frajda w plażowaniu to właśnie snorkeling i wyławianie tych muszelek. Potrafię siedzieć w wodzie po kilka godzin dziennie penetrując dno. Czyżby Hvar zawiódł mnie jako pierwsze miejsce w Chorwacji z tak ''nieurodzajnym" dnem? Może ktoś z forumowiczów wskaże konkretne plaże czy oklice, które oferują takie zasoby dla fanów podwodnych skarbów? pozdrawiam Cro-maniaków
kaeres napisał(a):mjak napisał(a):Cześć i pozdrowienia z Jelsy. Ja po raz czwarty w Cro. Aktualnie od dwóch dni na HVAR i jestem zdziwiony, jak ubogie w muszle czy skorupy jeżowców są tutejsze wody. Na plażach Jelsy nie znalazłem nic poza omulonymi już i zwapniałymi muszlami. Szukam na głębokościach do ok. 6metrów. Na Riwierze Makarskiej, wyspie Brać czy Murterze było tego dużo i w sumie dla mnie największa frajda w plażowaniu to właśnie snorkeling i wyławianie tych muszelek. Potrafię siedzieć w wodzie po kilka godzin dziennie penetrując dno. Czyżby Hvar zawiódł mnie jako pierwsze miejsce w Chorwacji z tak ''nieurodzajnym" dnem? Może ktoś z forumowiczów wskaże konkretne plaże czy oklice, które oferują takie zasoby dla fanów podwodnych skarbów? pozdrawiam Cro-maniaków
No choćby nie wiem co to nie dogodzisz we wszystkim
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne