Habanero napisał(a):Jak byliśmy na Cast Away, to była jedna parka z dużym i bardzo łagodnym amstafem .
https://www.google.pl/maps/@43.1573847, ... 4352?hl=pl
tu jest dobry ogląd tej plaży
Habanero napisał(a):Jak byliśmy na Cast Away, to była jedna parka z dużym i bardzo łagodnym amstafem .
majeczka napisał(a):...osobiście zdecydowanie wolę południowe wybrzeże
Hvaru, tuż za tunelem Pitve. Świetne kameralne plaże, oaza ciszy i spokoju.
Z powyższych uwielbiam spokojną Vrboskę i Stari Grad, Jelsę chyba najmniej...
corrina napisał(a):To menu jest z 2017, więc obawiam się, że teraz pewnie drożej jeszcze ...
corrina napisał(a):A ja poproszę namiary na tą Vrboską, dobrze mieć jakąś alternatywę blisko Jelsy, gdyby zaszła potrzeba nagłego plażowania bez konieczności dalekiego wypadu
Habanero napisał(a):corrina napisał(a):A ja poproszę namiary na tą Vrboską, dobrze mieć jakąś alternatywę blisko Jelsy, gdyby zaszła potrzeba nagłego plażowania bez konieczności dalekiego wypadu
Na zdjęciu jest Palinica i są tam jeszcze obok, idąc w kierunku Maslinicy, dwie podobne plażyczki . Następną fajną plażą jest Paklena na Glavicy i trzecią Maslinica. Te trzy polecam . Szerokim łukiem omijać Soline. Lepiej przejść 200 m dalej i znaleźć miejsce na Paklenej. Plaża przy kempingu fkk Tusno jest oblegana przez naturystów.
Tytusdj napisał(a):Na wieczór w zatoce polecam Vela Stiniva, super konoba i zatoka klimatyczna maksymalnie. Dojazd także elegancki asfalcikiem do samego końca.
Nie wiem jak w tym roku ale w tamtym widziałam, że skakali więc raczej nie ma powodów aby coś się zmieniło.henius34 napisał(a):Czy obecnie, jest ktoś z forumowiczów w SN? Jeżeli tak to mam pytanko, czy dalej z murka koło słynnej ławeczki i drzewka odbywają się skoki do wody? Chodzi mi dosłownie sam murek, nie z tej betonowej wylewki pod nim (p. zdjęcie profilowe)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne