Habanero napisał(a):Proszę o info. , najlepiej mapkę z zaznaczonym miejscem/ okolice Velo Grablje/ gdzie najlepiej zatrzymać się w celu podziwiania lawendowych pól.
lotnikwsk napisał(a):Habanero napisał(a):Proszę o info. , najlepiej mapkę z zaznaczonym miejscem/ okolice Velo Grablje/ gdzie najlepiej zatrzymać się w celu podziwiania lawendowych pól.
Konrad chyba nikt takiej mapki jeszcze nie zrobił
po prostu jedziesz i zatrzymujesz się gdzie się da, robisz fotki a później wybierasz najlepsze......... np. na forum
Habanero napisał(a):Właśnie zostaliśmy zaproszeni przez jakiegoś Pana, który zatrzymał się przy naszym apartamencie.Może to był ksiądz z forum Niestety nie zdążyłem zapytać . Jutro sprawdzę
Habanero napisał(a):Właśnie zostaliśmy zaproszeni przez jakiegoś Pana, który zatrzymał się przy naszym apartamencie.
Może to był ksiądz z forum Niestety nie zdążyłem zapytać . Jutro sprawdzę
Janusz Bajcer napisał(a):Habanero napisał(a):Właśnie zostaliśmy zaproszeni przez jakiegoś Pana, który zatrzymał się przy naszym apartamencie.
Tak - Ks. Robert jest zalogowany na forum
koscioly-w-chorwacji-t16186-60.html
lotnikwsk napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Habanero napisał(a):Właśnie zostaliśmy zaproszeni przez jakiegoś Pana, który zatrzymał się przy naszym apartamencie.
Nie koniecznie to musiał być ksiądz Robert
Janusz Bajcer napisał(a):lotnikwsk napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Habanero napisał(a):Właśnie zostaliśmy zaproszeni przez jakiegoś Pana, który zatrzymał się przy naszym apartamencie.
Nie koniecznie to musiał być ksiądz Robert
Może niefortunnie napisałem TAK.
Bardziej chodziło mi o przypomnienie, że Ks.Robert jest zalogowany na naszym forum.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne