madziaimaciek napisał(a):Jeżeli wybrałeś wyspę Hvar to rowerem jest tam gdzie pojeździć ale jeżeli szukasz odradzenia to nie bierz ze sobą bo wtedy auto spala więcej paliwa
Ewa Zuber napisał(a):Joan65 napisał(a):
Pozdrawiam i dziękuję mkm za cenne wskazówki dotyczące Miejsc Jak Marzenie
Asiu, bo to jest tak : mkm ( marzenie kurczę mam) i wtedy pojawia się mkm i wiedzie Cię w Miejsce Jak Marzenie Pozdrowionka
maciek1956 napisał(a):madziaimaciek napisał(a):Jeżeli wybrałeś wyspę Hvar to rowerem jest tam gdzie pojeździć ale jeżeli szukasz odradzenia to nie bierz ze sobą bo wtedy auto spala więcej paliwa
Zużycie paliwa nie wpłynie na to czy rower wezmę, czy nie. To tak, jakbym nie pojechał na urlop za 4 tys zł, ponieważ musiałbym dołożyć 100 zł.
Wożenie różnego bagażu to "moje życie" zawodowe. , rowery wożę na haku i większego wpływu na paliwo nie mają.
Brak odpowiednich terenów rowerowych---na to ew liczę
mkm napisał(a):maciek1956 napisał(a):madziaimaciek napisał(a):Jeżeli wybrałeś wyspę Hvar to rowerem jest tam gdzie pojeździć ale jeżeli szukasz odradzenia to nie bierz ze sobą bo wtedy auto spala więcej paliwa
Zużycie paliwa nie wpłynie na to czy rower wezmę, czy nie. To tak, jakbym nie pojechał na urlop za 4 tys zł, ponieważ musiałbym dołożyć 100 zł.
Wożenie różnego bagażu to "moje życie" zawodowe. , rowery wożę na haku i większego wpływu na paliwo nie mają.
Brak odpowiednich terenów rowerowych---na to ew liczę
Jak zakotwiczysz w Basinie , będziesz miał u swych stóp ( pedałów ) całe starogradsko polje
maslinka napisał(a):zebik napisał(a):Ps. Oliwka - a moja relacja w spisie.
Sie robi, a właściwie już zrobiło
Pozdrav
mkm napisał(a):Zebiku , coś ty znowu wymyslił ... że niby na rowerze lżej za tunelem Zapamiętaj , tam się nie pedałuje , tylko wygodnie siedzi w czterokołowym terenowym wozie i podziwia piekne widoki ... na prawo i lewo
mkm napisał(a):Zebiku , coś ty znowu wymyslił ... że niby na rowerze lżej za tunelem Zapamiętaj , tam się nie pedałuje , tylko wygodnie siedzi w czterokołowym terenowym wozie i podziwia piekne widoki ... na prawo i lewo
Ewa Zuber napisał(a):Hura! Hvar zabukowany i zaliczkowany .
Chociaż do wyjazdu jeszcze bardzo daleko, to już wpisuję się do Klubu. Po prawdzie to raz już tam byłam, ale zdecydowanie za krótko, żeby wypowiadać się w temacie, dlatego ograniczam się do czytania i oglądania tego niewątpliwie uroczego miejsca na ziemi.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne