Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 16.04.2019 13:12

tranquilo napisał(a):Może jednak mój pomysł z dynamitem nie był taki zły?? :lol:

może :wink:
andrzej29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej29 » 20.04.2019 14:32

cadd napisał(a):Apartament w IVAN DOLAC na pierwsze 2 tygodnie lipca zarezerwowany już w lutym. Godziny spędzone na forum w poszukiwaniu mapek, planów, informacji o miejscach typu must see itp. Nie mogę znaleźć jedynie konkretnych wskazówek co do możliwości zakupu świeżej rybki w ID lub w innej pobliskiej miejscowośći. Oczywiście wiem, że rano trzeba gdzieś rybaków na kutrach szukać, ale może ktoś wie o istnieniu jakiegoś sklepiku z rybkami i owocami morza?

Witaj
W tamtym roku Panowie podpynęli do brzegu i sprzedawali świeże ryby prosto z łodzi.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 20.04.2019 15:14

cadd napisał(a):Godziny spędzone na forum w poszukiwaniu mapek, planów, informacji o miejscach typu must see itp.

Sama przyjemność, a następnie - ma się rozumieć - realizacja tych założeń. :)

andrzej29 napisał(a):W tamtym roku Panowie podpynęli do brzegu i sprzedawali świeże ryby prosto z łodzi.

Będziemy wypatrywać. :wink:
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 25.04.2019 18:16

Pytanie do bywalców Ivan Dolac. Czy ktoś z was był w apartamentach BellIakov w ID?
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 26.04.2019 07:42

tranquilo napisał(a):Pytanie do bywalców Ivan Dolac. Czy ktoś z was był w apartamentach BellIakov w ID?

podeślij jakiś link, nie byłem (nawet nie mogę znaleźć) ale może pomogę

edit: ... ok już mam, z tego co widzę to prawie bar BigBlue - "centrum" wioski
jeśli chcesz mieć wszędzie blisko to lepiej nie można wybrać

m@rek
tranquilo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tranquilo » 26.04.2019 08:23

m@rek napisał(a):
tranquilo napisał(a):Pytanie do bywalców Ivan Dolac. Czy ktoś z was był w apartamentach BellIakov w ID?

podeślij jakiś link, nie byłem (nawet nie mogę znaleźć) ale może pomogę

edit: ... ok już mam, z tego co widzę to prawie bar BigBlue - "centrum" wioski
jeśli chcesz mieć wszędzie blisko to lepiej nie można wybrać

m@rek

Jeśli chodzi o jego lokalizację to doskonałe orientuję się gdzie to jest. Zeszłego lata 17 dni mieszkałem w Slavince.

I generalnie wg mnie to Slavinka dysponuje minimalnie lepszą lokalizacją. Chociaż generalnie to na to samo wychodzi.
Ale szukam czegoś tańszego.

Interesuje mnie, jak opinie o samych apartmanach, bo te zdjęcia za wiele nie mówią.

Swoją drogą zawsze zastanawiałem się dlaczego Chorwaci wstawiają zdjęcia o takiej słabej rozdzielczości. Specjalnie żeby nie dało się dojrzeć za wiele? :roll: :?:
corrina
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) corrina » 14.05.2019 14:53

Witajcie, mam takie pytanie, czy z Hvaru są jakieś połączenia promowe lub katamaranem na Vis ? Z tego, co mi się wydaje, jest katamaran, ale w drugą stronę, tzn rano jest jeden katamaran z Vis do Hvaru a powrót z Hvaru do Vis po południu.

Alternatywnie, czy poza Brać można sobie jeszcze gdzieś na 1 dniową wycieczkę popłynąć?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.05.2019 15:43

slawek&gosia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek&gosia » 14.05.2019 19:10

Janusz Bajcer napisał(a):https://www.otok-hvar.hr/tours.php?category=6

Super. Tez szukałam takiej strony. Blue Cave kusi nas, ale 1200 zl za 4 osoby boli :( Bedzie trzeba na czymś innym zaoszczedzić. :hut:
wiolek_lp
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolek_lp » 14.05.2019 20:18

slawek&gosia napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):https://www.otok-hvar.hr/tours.php?category=6

Super. Tez szukałam takiej strony. Blue Cave kusi nas, ale 1200 zl za 4 osoby boli :( Bedzie trzeba na czymś innym zaoszczedzić. :hut:

Nawet nie pamiętalam, że na tej stornie są takie info :D

Mnie właśnie Pakleni Otoci właśnie kompletnie nie kuszą pomimo, że będę 3 raz na Hvarze :wink: A cena zaporowa 8O za taką kwotę wolę pare razy pójść coś fajnego zjeść :twisted:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 14.05.2019 21:54

wiolek_lp napisał(a):Mnie właśnie Pakleni Otoci właśnie kompletnie nie kuszą pomimo, że będę 3 raz na Hvarze :wink: A cena zaporowa 8O za taką kwotę wolę pare razy pójść coś fajnego zjeść :twisted:

A mnie bardzo i wcale nie trzeba wydawać aż tak dużej kwoty. Za 450-500 kun, można wypożyczyć 5-cio osobową pasarę i spędzić cały dzień pływając między wysepkami i odwiedzając różne plaże. :wink:
slawek&gosia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek&gosia » 14.05.2019 22:12

corrina napisał(a):Witajcie, mam takie pytanie, czy z Hvaru są jakieś połączenia promowe lub katamaranem na Vis ? Z tego, co mi się wydaje, jest katamaran, ale w drugą stronę, tzn rano jest jeden katamaran z Vis do Hvaru a powrót z Hvaru do Vis po południu.

Alternatywnie, czy poza Brać można sobie jeszcze gdzieś na 1 dniową wycieczkę popłynąć?

Kasiu jaką wycieczkę planujesz? :)
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 15.05.2019 07:09

walp napisał(a):
wiolek_lp napisał(a):Mnie właśnie Pakleni Otoci właśnie kompletnie nie kuszą pomimo, że będę 3 raz na Hvarze :wink: A cena zaporowa 8O za taką kwotę wolę pare razy pójść coś fajnego zjeść :twisted:

A mnie bardzo i wcale nie trzeba wydawać aż tak dużej kwoty. Za 450-500 kun, można wypożyczyć 5-cio osobową pasarę i spędzić cały dzień pływając między wysepkami i odwiedzając różne plaże. :wink:

Masz może namiar na wypożyczalnię, która oferuje takie ceny z pasarę ?
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 15.05.2019 07:21

Habanero napisał(a):Masz może namiar na wypożyczalnię, która oferuje takie ceny z pasarę ?
Ten bierze 87 € / dzień (w sezonie): https://www.clickandboat.com/de/boot-mieten/hvar/motorboot/elan-pasara-xjvpk#
Ten: https://www.hvarbyboat.com/pasara-5 bierze 70 € / dzień

Wpisz w "gógiel": pasara hvar
przełącz widok na zdjęcia i... wybieraj :wink:
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 15.05.2019 07:30

boboo napisał(a):
Habanero napisał(a):Masz może namiar na wypożyczalnię, która oferuje takie ceny z pasarę ?
Ten bierze 87 € / dzień (w sezonie): https://www.clickandboat.com/de/boot-mieten/hvar/motorboot/elan-pasara-xjvpk#
Ten: https://www.hvarbyboat.com/pasara-5 bierze 70 € / dzień

Wpisz w "gógiel": pasara hvar
przełącz widok na zdjęcia i... wybieraj :wink:

Dzięki Bogdan :D
Takie atrakcje w Cro są dla nas najciekawszą opcją na spędzenie dnia. :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Hvar - strona 291
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone