Wydaje mi się, że Wiola odradzała ten wariant, bo chyba o tę drogę jej chodziło właśnie ... ["Patrząc z góry droga biegnąca w prawo na Poljice "]zip20 napisał(a): ... Takie pytanie czy osobówka zjedzie ze Nikoli do miejscowości Svirce ?
Habanero napisał(a):Czy w Sveta Nedjelja znajdę jakiś parking blisko przystani ?
Chciałbym tam zwodować kajak, ale obawiam się, że mogę mieć kłopot z miejscem parkingowym
Bratwojciech napisał(a):Habanero napisał(a):Czy w Sveta Nedjelja znajdę jakiś parking blisko przystani ?
Chciałbym tam zwodować kajak, ale obawiam się, że mogę mieć kłopot z miejscem parkingowym
Jest mały parking przy samej przystani. Jak byłem w 2016 parking był darmowy.
gusia-s napisał(a):W tym roku również darmowy, bez problemu zaparkowaliśmy i jeszcze było kilka wolnych miejsc, pozytywnie mnie to zaskoczyło bo przypuszczałam, że będzie problem.
Nie wiem czy to reguła czy nie ale tam przy tej przystani straszne falowało morze i wiało co dla dmuchańca jest ogromną przeszkodą.Habanero napisał(a): Dzięki za szybką odpowiedź
Uspokoiliście mnie, bo bałem się, że czeka nas lekka wspinaczka
gusia-s napisał(a):Nie wiem czy to reguła czy nie ale tam przy tej przystani straszne falowało morze i wiało co dla dmuchańca jest ogromną przeszkodą.Habanero napisał(a): Dzięki za szybką odpowiedź
Uspokoiliście mnie, bo bałem się, że czeka nas lekka wspinaczka
.....
ObyHabanero napisał(a): Oby to nie była reguła, bo chciałbym popłynąć na Lučišćę
walp napisał(a):zip20 napisał(a):Wyjazd na sv Nikole, Zafirą pierwszy raz to było coś ...
Myślę sobie, że jeśli w końcu wyląduję na wyspie, to wejdę pieszo na tę górkę albo ze Sveta Nedjelja albo z Ivan Dolac i to będzie coś.
zip20 napisał(a): ....Takie pytanie czy osobówka zjedzie ze Nikoli do miejscowości Svirce ?
Janusz Bajcer napisał(a):Mój Hvar 2017 też jakoś nie może wystartować z relacją
Ale może rok 2019 jakoś zdopinguje
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne