Ja tam w lipcu nie zauważyłam różnicy w temperaturze wody ... pomiar organoleptyczny
Zarówno na północnej jak i południowej stronie była cieplutka.
gusia-s napisał(a):Każdy ma inny próg poczucia bezpieczeństwa, komfortu itd ...m@rek napisał(a):... nie rozumiem tylko dlaczego wszyscy tak demonizują te zakręty, Pitve itd....
Dla nas zarówno przejazd przez Pitve jak i przez tunel nie był czymś nadzwyczajnym.
Droga od SN do Hvaru też straszna nie była, auto wysokie, napęd na 4x więc nie obawialiśmy się niczego złego. Osobówką nisko zawieszoną pewnie bym się bała żeby nie rozwalić niczego od spodu.
tranquilo napisał(a):m@rek napisał(a):tym bardziej że w tym roku w tunelu zrobili nowy asfalt, nie sądzę ze stary ktoś frezował
Serio to był nowy asfalt?
Jeździłem tam na przełomie sierpnia i września i dałbym se (nie powiem co bo stracę:D) uciąć że nie jakoś bardo ale asfalt był dziurawy
Wyasfaltowano? Kiedy? W lipcu tego roku asfaltu nie widziałam, były betonowe płyty.arturescu napisał(a):Dla zainteresowanych, od jakiegoś czasu wyasfaltowano zjazd do Zarace. Poprawiono też profil niektórych zakrętów. Wcześniej były tam pyty betonowe i zgrzyt karoserii mijających się samochodów
Habanero napisał(a):gusia-s napisał(a): Warto odwiedzić Zarace są w pierwszej czwórce moich hvarskich plaż, które odwiedziliśmy w tym roku
Gusia-s, z niecierpliwością czekam na Twoją relację z Hvaru
Plaże i Twój ranking, bardzo mnie ciekawi
Ach ... Wiecie co, w końcu zaczęłam przebierać fotki z 2017 r. (wrześniowy rejs po Jadranie ), no i majówka 2018 też zalega, chciałam chronologicznie ale może rzeczywiście zacznę od d...y strony czyli od Hvaru, większy pożytekMikromir napisał(a):Habanero napisał(a):gusia-s napisał(a): Warto odwiedzić Zarace są w pierwszej czwórce moich hvarskich plaż, które odwiedziliśmy w tym roku
Gusia-s, z niecierpliwością czekam na Twoją relację z Hvaru
Plaże i Twój ranking, bardzo mnie ciekawi
Napisz tę relację, Gosia, koniecznie!!!
gusia-s napisał(a):Ach ... Wiecie co, w końcu zaczęłam przebierać fotki z 2017 r. (wrześniowy rejs po Jadranie ), no i majówka 2018 też zalega, chciałam chronologicznie ale może rzeczywiście zacznę od d...y strony czyli od Hvaru, większy pożytek
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne