agata26061 napisał(a):O widzę, że ekipa ponownie zacna na Hvarze w czerwcu. Serce moje rwie się na Hvar, ale rozum (i mój małżonek ) podpowiada Krk... No i jak to rozwiązać?
Znaleźć jeszcze inne trzecie miejsce
yzedef napisał(a):agata26061 napisał(a):O widzę, że ekipa ponownie zacna na Hvarze w czerwcu. Serce moje rwie się na Hvar, ale rozum (i mój małżonek ) podpowiada Krk... No i jak to rozwiązać?
Znaleźć jeszcze inne trzecie miejsce
ruzica napisał(a):agata26061 napisał(a):O widzę, że ekipa ponownie zacna na Hvarze w czerwcu. Serce moje rwie się na Hvar, ale rozum (i mój małżonek ) podpowiada Krk... No i jak to rozwiązać?
Tydzień Krk + tydzień Hvar
ruzica napisał(a):agata26061 napisał(a):O widzę, że ekipa ponownie zacna na Hvarze w czerwcu. Serce moje rwie się na Hvar, ale rozum (i mój małżonek ) podpowiada Krk... No i jak to rozwiązać?
agata26061 napisał(a): "nie chce mu się promem przeprawiać"
agata26061 napisał(a): Z tego co zaczęłam się orientować, to mega drogie miejscówki na Krku, a ...
ruzica napisał(a):
Ale z Drvenika to jest tej przeprawy aż 35 minut
ruzica napisał(a):agata26061 napisał(a): "nie chce mu się promem przeprawiać"
Ale z Drvenika to jest tej przeprawy aż 35 minutagata26061 napisał(a): Z tego co zaczęłam się orientować, to mega drogie miejscówki na Krku, a ...
Na Krku jest tanio po północnej stronie wyspy, ale tam jest jakby jeziorkowato, ja bym tam nie chciała spędzać urlopu
Albo jak ktoś wcześniej mówił- znajdź 3 miejsce, przecież na Hvarze już byliście. A jak małż kręci nosem na prom, to może na lądzie "sam dół" za Dubrownikiem- tam fajnie jest. Albo Peljeszczak
agata26061 napisał(a):Serce moje rwie się na Hvar, ale rozum (i mój małżonek ) podpowiada Krk... No i jak to rozwiązać?
majeczka napisał(a): również byłam w podobnej sytuacji, wybrałam wówczas Korculę i to był, wierz mi, strzał w dziesiątkę...
Podczas naszych kilku pobytów na Korculi poznaliśmy nieomal całą wyspę, zdobyliśmy mnóstwo fajnych przyjaciół, którzy odwiedzają nas teraz w Polsce.
majeczka napisał(a):ruzica napisał(a):agata26061 napisał(a):O widzę, że ekipa ponownie zacna na Hvarze w czerwcu. Serce moje rwie się na Hvar, ale rozum (i mój małżonek ) podpowiada Krk... No i jak to rozwiązać?
również byłam w podobnej sytuacji, wybrałam wówczas Korculę i to był, wierz mi, strzał w dziesiątkę...
Podczas naszych kilku pobytów na Korculi poznaliśmy nieomal całą wyspę, zdobyliśmy mnóstwo fajnych przyjaciół, którzy odwiedzają nas teraz w Polsce.
wiolek_lp napisał(a):majeczka napisał(a):ruzica napisał(a):agata26061 napisał(a):O widzę, że ekipa ponownie zacna na Hvarze w czerwcu. Serce moje rwie się na Hvar, ale rozum (i mój małżonek ) podpowiada Krk... No i jak to rozwiązać?
również byłam w podobnej sytuacji, wybrałam wówczas Korculę i to był, wierz mi, strzał w dziesiątkę...
Myślę, że u Ciebie słowo klucz to "kilku pobytów".
Podczas 1 pobytu na Korculi, to Hvar jest dla mnie zdecydowanie na 1 miejscu. Jest bardziej dostępny i kompaktowy. Korculi po raz kolejny nie biorę pod uwagę jak na razie, a Hvar już 3 raz Nie to, że Korcula nie spodobała mi się, ale jednak Hvar jest w moim sercu...
Marsallah napisał(a):agata26061 napisał(a):Serce moje rwie się na Hvar, ale rozum (i mój małżonek ) podpowiada Krk... No i jak to rozwiązać?
Słuchaj męża
Marsallah napisał(a):Poważnie mówię. U nas się to sprawdza: ja wybieram zgrubnie miejsce (tj. wyspę), żonka kwaterę. To znaczy, szukamy razem, ale tutaj daję jej prawo ostatniego zdania.
wiolek_lp napisał(a):Agata ciekawa jestem na co się zdecydujecie. U mnie Krk na razie nie wchodzi w grę na letnie wakacje, miałam nadzieję, że może uda się w zimie, ale raczej nic z tego nie będzie.
U mnie znowu problemem jest nie odległość, tylko zmiana miejsc. Jestem za pazerna, żeby zadowolić się 1 miejscem i w przyszłym roku chciałabym 2 miejsca, plus jeszcze 2-3 dni w BiH. Mój mąż znowu nie chce się dwa razy przenosić, i być w 3 miejscach, trochę racja ze stratą dnia na pakowanie i dojazd. Pewnie będę musiała się ograniczyć do 2 i zrezygnować albo z BiH, albo z paru dni na Pagu
O ile wakacje dojdą do skutku, o czym ciągle słyszę, że najprawdopodobniej nie, ale nie przyjmuję tej myśli
agata26061 napisał(a): może zamiast Krku Pag? Milion myśli mam, ale tu w sumie nie jest odpowiedni wątek na moje gdybania.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne